1 |
Aardappelen: rösti met peterselie |
hoofdgerecht |
2 personen |
2 |
Aardpeer |
Basisrecept |
2 personen |
3 |
Aardpeer: aardpeerfrites |
Bijgerecht |
2 personen |
4 |
Aardpeer: aardperen in knoflook |
Hoofdgerecht |
2 personen |
5 |
Aardpeer: aardperen met prei en kaassaus |
hoofdgerecht |
2 personen |
6 |
Alfalfa: bleekselderij-komkommersalade met alfalfa |
Bijgerecht |
2 personen |
7 |
Andijvie à la crème roergebakken (zomers gerecht) |
hoofdgerecht |
4 personen |
8 |
Andijvie of snijbiet of raapstelen: groentequiche |
hoofgerecht |
2 personen |
9 |
Andijvie of Spinazie: À la crème (maïzena sausje) |
hoofdgerecht |
2 personen |
10 |
Andijvie, krulandijvie: zomerandijviesalade |
hoofdgerecht |
2 personen |
11 |
Andijvie/Spinazie/Snijbiet/Sla: zomerse smoothie |
Drank |
1 personen |
12 |
Andijvie: andijvie met champignons en parmezaanse kaas |
Hoofdgerecht |
2 personen |
13 |
Andijvie: andijvieroomsoep |
Voorgerecht |
2 personen |
14 |
Andijvie: Carpachio |
Hoofdgerecht |
2 personen |
15 |
Andijvie: Courgette-andijvie roerbakschotel |
hoofdgerecht |
2 personen |
16 |
Andijvie: Gekookte oosterse andijvie (met kokos) |
hoofdgerecht |
2 personen |
17 |
Andijvie: Hartige taart met andijvie en blauwe kaas |
Hoofdgerecht |
2 personen |
18 |
Andijvie: met gorgonzola |
Bijgerecht |
2 personen |
19 |
Andijvie: Mexicaanse ovenschotel met tortillachips |
hoofdgerecht |
4 personen |
20 |
Andijvie: Oosterse andijviestamppot |
Hoofdgerecht |
4 personen |
21 |
Andijvie: Oosterse salade met zalm |
Hoofdgerecht |
4 personen |
22 |
Andijvie: ovenschotel |
hoofdgerecht |
4 personen |
23 |
Andijvie: Pannenkoekjes gevuld met andijvie |
Hoofdgerecht |
4 personen |
24 |
Andijvie: pasta met chorizo |
Hoofdgerecht |
4 personen |
25 |
Andijvie: soep met spek en ei |
voorgerecht |
4 personen |
26 |
Andijvie: stamppot met shoarmareepjes en abrikozen |
Hoofdgerecht |
4 personen |
27 |
Andijvie: stamppot met walnoten en rookworst |
Hoofdgerecht |
4 personen |
28 |
Andijvie: wok met kerrie en krieltjes |
Hoofdgerecht |
4 personen |
29 |
Asperges: Asperges in een klassieke botersaus |
Hoofgerecht |
2 personen |
30 |
Asperges: aspergetaart |
Hoofdgerecht |
4 personen |
31 |
Asperges: met geitenkaas in filodeeg |
hoofdgerecht |
4 personen |
32 |
Asperges: met olijven en basilicum |
hoofdgerecht |
2 tot 3 personen |
33 |
Asperges: met rauwe ham en sinaasappelsaus |
hoofdgerecht |
4 personen |
34 |
Aubergine-Courgette-Spitskool: Couscous met verse groenten |
Hoofdgerecht |
4 personen |
35 |
Aubergine: aubergine schotel mediterrane |
Hoofdgerecht |
4 personen |
36 |
Aubergine: Gebakken aubergines met walnoottapenade |
Bijgerecht, tapa (borrelhapje), warm of koud |
4 personen |
37 |
Aubergine: gevulde aubergine |
Hoofdgerecht |
4 personen |
38 |
Aubergine: salade |
Bijgerecht |
2 personen |
39 |
Aubergine: tofucurry |
Hoofdgerecht |
4 personen |
40 |
Aubergines en courgettes: gebakken |
Bijgerecht |
2 personen |
41 |
Avocado/banaan/sinaasappel: smoothie |
Tussendoor |
2-3 personen |
42 |
Avocado: gevulde eieren |
Open dag 2017 |
4 personen |
43 |
Basilicum: met tomaat, mozzarella, ui en champignons bij pasta |
Hoofdgerecht |
- personen |
44 |
Bieten - Witlof: geroosterd in de oven met peer |
bijgerecht |
4 personen |
45 |
Bieten: couscous van biet met witte kaas |
Hoofdgerecht |
4 personen |
46 |
Bieten: Gepofte bietjes met balsamico-azijn, marjolein en knoflook |
Bijgerecht |
4 personen |
47 |
Bieten: Gestoofde bieten |
Bijgerecht, snel recept |
4 personen |
48 |
Bieten: met peren, ui en zonnebloempitten |
Hoofdgerecht |
2 personen |
49 |
Bieten: met veldsla, feta en grapefruit |
Bijgerecht |
2 personen |
50 |
Bieten: met zachtzoete saus |
Bijgerecht |
4 personen |
51 |
Bieten: rösti van biet met appel |
Hoofdgerecht |
4 personen |
52 |
Bieten: salade met (geiten)feta, pijnboompitten en eventueel veldsla |
bijgerecht |
2 personen |
53 |
Bieten: salade met appel (rauw) |
Bijgerecht, salade |
4 personen |
54 |
Bieten: salade met geroosterde hazelnoten |
Bijgerecht, salade |
4 personen |
55 |
Bieten: salade met koriander, honing, pistachenoten en sinaasappelsap |
bijgerecht |
4 personen |
56 |
Bieten: Salade met mango (klantenrecept) |
Hoofdgerecht |
- personen |
57 |
Bieten: salade met paprika |
Hoofdgerecht |
2 personen |
58 |
Bieten: salade met perendressing (rauw) |
Bijgerecht, salade |
4 personen |
59 |
Bieten: salade met ui en sinaasappel |
Bijgerecht |
4 personen |
60 |
Bieten: Salade van gemarineerde bieten en avocado |
Lunch |
4 personen |
61 |
Bieten: uit de oven |
Hoofdgerecht |
2 personen |
62 |
Bieten: Winterse salade met bietjes, veldsla, walnoten en spekjes |
bijgerecht |
4 personen |
63 |
Bleekselderij of groenselderij: gevuld |
Vegetarisch voorgerecht of borrelhapje |
4 personen |
64 |
Bleekselderij of Groenselderij: in tomatensoep |
Voorgerecht, soep |
4 personen |
65 |
Bleekselderij of groenselderij: Kaassoep met witlof en bleekselderij |
Voorgerecht, soep |
4 personen |
66 |
Bleekselderij of Groenselderij: met pindasaus |
Hoofdgerecht |
2 personen |
67 |
Bleekselderij of Groenselderij: met prei en kerriesaus |
Bijgerecht |
2 personen |
68 |
Bleekselderij of Groenselderij: met varkensreepjes |
Hoofdgerecht |
4 personen |
69 |
Bleekselderij of Groenselderij: Pasta met groenselderij en champignons |
Hoofdgerecht |
2 personen |
70 |
Bleekselderij of groenselderij: salade met appel, rozijnen en banaan |
bijgerecht-hoofdgerecht |
2 personen |
71 |
Bleekselderij of Groenselderij: salade met kaas |
Bijgerecht, salade |
4 personen |
72 |
Bleekselderij of groenselderij: salade met mosterddressing |
voorgerecht |
4 personen |
73 |
Bleekselderij of groenselderij: schelpjespasta met bleekselderij-tonijn |
hoofdgerecht |
4 personen |
74 |
Bleekselderij/paprika: Dipmengels voor rauwe groentes |
Open dag 2017 |
4 personen |
75 |
Bleekselderij: gegratineerde kidneybonen met chorizo |
Hoofdgerecht |
4 personen |
76 |
Bleekselderij: hartverwarmende winterstoof |
hoofdgerecht |
8 personen |
77 |
Bleekselderij: Mediterrane (wok) |
Bijgerecht |
2 personen |
78 |
Bleekselderij: met Kaas |
bijgerecht |
4 personen |
79 |
Bleekselderij: met kip en champignons |
Bijgerecht |
4 personen |
80 |
Bleekselderij: mexicaans gerecht |
Hoofgerecht |
4 personen |
81 |
Bleekselderij: overschotel met kaas en vis |
hoofdgerecht |
4 personen |
82 |
Bleekselderij: salade met peer en geroosterd spek |
Bijgerecht |
4 personen |
83 |
Bloemkool-aardappelcurry |
Hoofdgerecht |
4 personen |
84 |
Bloemkool: bloemkoolsalade met zalm |
Hoofdgerecht |
2 personen |
85 |
Bloemkool: Gegratineerde bloemkool |
Bijgerecht |
4 personen |
86 |
Bloemkool: Macaroni met bloemkool en kaas uit de oven |
Hoofdgerecht |
4 personen |
87 |
Bloemkool: met gerookte tofu, olijven en tomaat |
Hoofdgerecht |
2 personen |
88 |
Bloemkool: met nootjes |
hoofdgerecht |
- personen |
89 |
Bloemkool: ovenschotel met champignon en tomaat |
Hoofdgerecht |
2-3 personen |
90 |
Bloemkool: Penne met braadworst |
Hoofdgerecht |
4 personen |
91 |
Bloemkool: risotto bianco |
Hoofdgerecht |
4 personen |
92 |
Bloemkool: roergebakken |
Bijgerecht |
2 personen |
93 |
Bloemkool: Schotel met Bloemkool en Broccoli |
Hoofdgerecht |
4 personen |
94 |
Bloemkool: uit de oven |
Hoofdgerecht |
4 personen |
95 |
Boerenkool (spinazie, andijvie, raapstelen, paksoi): met knoflook, champignons |
Hoofdgerecht |
2 personen |
96 |
Boerenkool - bleekselderij: Lasagne met tomaat |
Hoofdgerecht |
4 personen |
97 |
Boerenkool - koolraap: Roerbakwinterschotel met amandelen |
Hoofdgerecht |
4 personen |
98 |
Boerenkool: Bonenpot |
Hoofdgerecht |
4 personen |
99 |
Boerenkool: Couscous met boerenkool |
Bijgerecht |
4 personen |
100 |
Boerenkool: Gegratineerde boerenkool met tomaten |
Hoofgerecht |
4 personen |
101 |
Boerenkool: Ovenschotel met brie |
hoofdgerecht |
2 personen |
102 |
Boerenkool: Ovenschotel met feta, bladerdeeg, paprika |
Hoofdgerecht |
4 personen |
103 |
Boerenkool: ovenschotel met hüttenkäse |
hoofdgerecht |
4 personen |
104 |
Boerenkool: pasta met boerenkool en vis |
hoofdgerecht |
2 personen |
105 |
Boerenkool: pittig |
Bijgerecht |
4 personen |
106 |
Boerenkool: stamppot (met rookworst) |
Hoofdgerecht |
4 personen |
107 |
Boerenkoolsoep |
Hoofdgerecht |
4 personen |
108 |
Bosbiet: gestoofd met wijnazijn en knoflook |
Bijgerecht |
4 personen |
109 |
Bosbiet: gestoofde bosbiet (loof) |
hoofdgerecht |
2 personen |
110 |
Bosbiet: met gember en knoflook |
Hoofdgerecht |
2 personen |
111 |
Bospeen: wraps met bospeentjes en avocado |
Hoofdgerecht |
4 personen |
112 |
Broccoli - bosui: Gestoomd |
bijgerecht |
2 personen |
113 |
Broccoli met aardappel en provençaalse kruiden |
Hoofdgerecht |
4 personen |
114 |
Broccoli met mosterdroom |
Hoofdgerecht |
4 personen |
115 |
Broccoli of Groene Asperge: Gegrild met citroen-sojasaus |
Open dag 2013 |
- personen |
116 |
Broccoli: aardappeltaart |
hoofdgerecht |
4 personen |
117 |
Broccoli: eiercurry met rijst |
Hoofdgerecht |
4 personen |
118 |
Broccoli: Farfalle met broccoli, ansjovis en rode peper |
Hoofdgerecht |
4 personen |
119 |
Broccoli: Gratin met Parmezaanse kaas |
Bijgerecht |
4 personen |
120 |
Broccoli: met champignons in notensaus |
bijgerecht |
2 personen |
121 |
Broccoli: met couscous en zalm |
Hoofdgerecht |
2 personen |
122 |
Broccoli: mozzarellaschotel |
hoofdgerecht |
4 personen |
123 |
Broccoli: Notenrijst met broccoli en satésaus |
Hoofdgerecht |
4 personen |
124 |
Broccoli: pastaschotel met walnoten en brie |
Hoofdgerecht |
4 personen |
125 |
Broccoli: Penne met tomaat en broccoli |
Hoofdgerecht |
4 personen |
126 |
Broccoli: Roergebakken met biefstuk en rode peper |
Hoofdgerecht |
2 personen |
127 |
Broccoli: Romige broccolisoep met tomaat |
Hoofdgerecht, vegetarisch |
4 personen |
128 |
Champignon-courgettesoep |
Voorgerecht, soep |
4 personen |
129 |
Champignons en groene paprika: Franse ovenschotel |
Hoofdgerecht |
4 personen |
130 |
Cherry tomaat: Inktvispasta met drie soorten vis |
Hoofdgerecht |
4 personen |
131 |
Chinese kool - Spinazie: Salade van chinese kool en spinazie |
Salade, bijgerecht |
4 personen |
132 |
Chinese kool met gehakt |
hoofgerecht |
4 personen |
133 |
Chinese kool met kip en cashewnoten uit de wok |
Hoofdgerecht wok |
4 personen |
134 |
Chinese kool: Chinese kool uit de wok |
Hoofdgerecht |
4 personen |
135 |
Chinese Kool: gevuld met paddestoelen |
bijgerecht |
2 personen |
136 |
Chinese kool: Gevulde koolrolletjes met pittige mihoen |
Hoofdgerecht |
4 personen |
137 |
Chinese kool: ovenschotel |
Hoofdgerecht |
4 personen |
138 |
Chinese kool: soep met champignons en shi-take |
Hoofd-/bijgerecht |
2 personen |
139 |
Chinese kool: soep met mosterd en spekjes of ham |
Hoofd-/bijgerecht |
2 personen |
140 |
Courgette met couscous en runderworst |
Hoofdgerecht |
4 personen |
141 |
Courgette met pasta en pesto |
Hoofdgerecht |
4 personen |
142 |
Courgette-kronkels op een spiesje |
Bijgerecht |
4 personen |
143 |
Courgette/Auberbine/Paprika: ovenschotel |
Bijgerecht |
4 personen |
144 |
Courgette: Carpaccio met rookvlees |
Lunch of voorgerecht |
4 personen |
145 |
Courgette: Courgette-andijvie roerbakschotel |
hoofdgerecht |
2 personen |
146 |
Courgette: Curry met ui en tomaat |
hoofdgerecht, vegetarisch |
- personen |
147 |
Courgette: Frittata |
Lunch |
4 personen |
148 |
Courgette: Gegrilde courgettesalade |
Bijgerecht, salade |
4 personen |
149 |
Courgette: gestoofd met tomaat |
Bijgerecht |
4 personen |
150 |
Courgette: gevulde courgettes |
Hoofdgerecht |
4 personen |
151 |
Courgette: ovenschotel |
Bijgerecht |
2 personen |
152 |
Courgette: ovenschotel met kabeljauw en zoete aardappel |
Hoofdgerecht |
2 personen |
153 |
Courgette: rolletjes met tonijn en kappertjes |
Borrelhapje, 12 stuks |
4 personen |
154 |
Courgette: soep met kokosmelk, ui en munt |
Hoofd-/bijgerecht |
2 personen |
155 |
Courgette: spread |
bijgerecht |
- personen |
156 |
Courgette: uit de oven |
Bijgerecht |
2 personen |
157 |
Courgettekoekjes met zalm |
Lunch |
4 personen |
158 |
Courgettes: gevuld met gehakt en kaas |
Hoofdgerecht |
4 personen |
159 |
Flowerspruit: courgettepasta met Flower Sprouts |
Hoofdgerecht |
2-3 personen |
160 |
Flowerspruit: pasta met flower spruit en feta |
Hoofdgerecht |
3-4 personen |
161 |
Groene kool of Savooiekool gebakken met uien |
Hoofdgerecht |
4 personen |
162 |
Groene kool of Savooiekool: Farfalle met savooiekool, pancetta, tijm en mozzarella |
Hoofdgerecht |
4 personen |
163 |
Groene kool of Savooiekool: Kooltaart met noten |
Hoofdgerecht |
4 personen |
164 |
Groene kool of Savooiekool: met makreel, tomaatjes en sinaasappel |
hoofdgerecht |
2 personen |
165 |
Groene kool of Savooiekool: met pindasaus |
Hoofdgerecht |
4 personen |
166 |
Groene kool of Savooiekool: met zalm, ketjap en seroendeng |
hoofdgerecht |
4 personen |
167 |
Groene kool of Savooiekool: Ovenschotel met kaas |
hoofdgerecht |
2 personen |
168 |
Groene kool of Savooiekool: Ovenschotel met Kernhem en kastanjechampignons |
Hoofdgerecht, vegetarisch |
4 personen |
169 |
Groene kool of Savooiekool: Stamppot met kerrie |
Hoofdgerecht |
4 personen |
170 |
Groenselderij: met wortel en bonen |
Bijgerecht |
2 personen |
171 |
Groenselderij: stamppotje met spekjes en banaan |
Hoofdgerecht |
3-4 personen |
172 |
IJsbergsla: lauwwarme salade met kip en ananas |
hoofdgerecht |
4 personen |
173 |
IJsbergsla: met ei en zalm |
bijgerecht |
4 personen |
174 |
IJsbergsla: met ei in remouladesaus |
bijgerecht |
2 personen |
175 |
IJsbergsla: soep |
voorgerecht |
2 personen |
176 |
Knoflook: olie |
|
personen |
177 |
Knolselderij - sla - peen: Wintersalade met knolselderij |
Bijgerecht |
4 personen |
178 |
Knolselderij: gebakken |
Bijgerecht |
4 personen |
179 |
Knolselderij: met champignons uit de oven |
Hoofdgerecht |
4 personen |
180 |
Knolselderij: Aardappel-knolselderij-gratin |
Hoofdgerecht |
2 personen |
181 |
Knolselderij: Aardappelschotel met gorgonzola-saus |
Hoofdgerecht |
4 personen |
182 |
Knolselderij: patat |
Bijgerecht |
4 personen |
183 |
Knolselderij: soep |
Lunch of hoofdgerecht |
4 personen |
184 |
Knolselderijpuree |
Bijgerecht |
2 personen |
185 |
Komkommer/paprika: couscous |
Hoofdgerecht |
4 personen |
186 |
Komkommer: frisse komkommersoep |
Lunch |
2 personen |
187 |
Komkommer: komkommer-yoghurtsalade |
Bijgerecht |
2 personen |
188 |
Komkommer: komkommersalade met zonnebloempitjes en kaas |
bijgerecht |
2 personen |
189 |
Komkommer: koude soep |
Open Dag recept 2012 |
2 personen |
190 |
Komkommer: salade met Brie en tomaat |
Maaltijdsalade |
4 personen |
191 |
Komkommer: zalm salade |
Bijgerecht |
4 personen |
192 |
Koolraap met speklapjes |
Hoofdgerecht |
4 personen |
193 |
Koolraap: Finse koolraapschotel |
Hoofdgerecht |
6 personen |
194 |
Koolraap: gevulde forel met koolraappuree |
Hoofdgerecht |
4 personen |
195 |
Koolraap: koolraap-spaghetti in kaassaus |
Bijgerecht vegetarisch |
4 personen |
196 |
Koolraap: Koolraapsoep met kalkoen |
Hoofdgerecht |
4 personen |
197 |
Koolraap: Lasagne van koolraap en prei |
Hoofdgerecht |
4 personen |
198 |
Koolrabi - bieten: salade |
Bijgerecht |
2 personen |
199 |
Koolrabi in mosterd-roomsaus |
Bijgerecht |
4 personen |
200 |
Koolrabi: Gegrilde koolrabi met dilledressing |
Bijgerecht |
4 personen |
201 |
Koolrabi: koolrabimosterdsoep |
Hoofdgerecht |
4 personen |
202 |
Koolrabi: Lamskoteletjes op bedje van koolrabi met salie |
Hoofdgerecht |
4 personen |
203 |
Koolrabi: omelet met aardappels of pasta |
Hoofdgerecht |
2 personen |
204 |
Koolrabi: Ovenschotel met garnalen en tomaat |
Bijgerecht |
4 personen |
205 |
Koolrabi: Ovenschotel met geitenkaas |
Hoofdgerecht |
4 personen |
206 |
Koolrabi: rauwe citroen-koolrabi met zachtgekookte eieren en makreel |
Voor-/bijgerecht |
4 personen |
207 |
Koolrabi: salade met appel, wortel en zure room |
Bijgerecht, salade |
4 personen |
208 |
Koolrabi: salade met crème fraiche |
Hoofdgerecht |
2 personen |
209 |
Koolrabisalade met makreel |
Hoofdgerecht |
2 personen |
210 |
Mais: maiskolven met paprika-tijmbotersaus |
Bijgerecht |
4 personen |
211 |
Mais: met sinaasappel-mosterdboter |
bijgerecht |
4 personen |
212 |
Mais: soep van suikermais |
Hoofdgerecht |
4 personen |
213 |
Mangold in sesamolie gebakken met zoete gehaktballetjes |
Hoofdgerecht |
2-3 personen |
214 |
Mangold: Forellenfilet in Mangold |
Hoofdgerecht |
personen |
215 |
Oesterzwammen met rijst |
Hoofdgerecht |
2 personen |
216 |
Oesterzwammen: Pasta met |
Hoofdgerecht |
2 personen |
217 |
Paksoi (of prei, snijbiet, courgette, raapsteel): Groentelasagne met kaas |
Hoofgerecht vegetarisch |
2 personen |
218 |
Paksoi met tomaat en cashewnoten |
Bijgerecht |
4 personen |
219 |
Paksoi: Gestoofde zeeduivel (of kabeljauw) in paksoi |
hoofdgerecht |
2 personen |
220 |
Paksoi: met roomkaas of geitenkaas |
Bijgerecht |
4 personen |
221 |
Paksoi: Oosters gestoofd |
bijgerecht |
2 personen |
222 |
Paksoi: Oosterse paksoi met talapiafilet (of makreel) |
hoofdgerecht |
2 personen |
223 |
Paksoi: ovenschotel met champignons en pindasaus |
Hoofdgerecht |
4 personen |
224 |
Paksoi: Paksoisoep |
Soep |
4 personen |
225 |
Paksoi: Rijst met paksoi en gehakt |
Hoofdgerecht |
4 personen |
226 |
Paksoi: Stamppot met gehakt en pindakaas |
Hoofdgerecht |
4 personen |
227 |
Paksoi: stamppot met sateballetjes |
Hoofdgerecht |
4 personen |
228 |
Paksoi: Zomerse paksoistamppot met slavinken |
Bijgerecht |
2 personen |
229 |
Palmkool |
Hoofdgerecht |
4 personen |
230 |
Palmkool: algemeen |
basis |
2 personen |
231 |
Palmkool: pasta |
Hoofdgerecht |
4 personen |
232 |
Paprika: gestoofd |
bijgerecht |
4 personen |
233 |
Paprika: kalkoen hawaï met sugarsnaps |
hoofdgerecht |
4 personen |
234 |
Paprika: Paprika's roosteren |
bijgerecht |
2 personen |
235 |
Paprika: Paprikaquiche |
Lunch |
4 personen |
236 |
Paprika: pittige soep |
Open dag 2012 |
2 personen |
237 |
Paprika: Salade van rode paprika en bleekselderij |
Lunch |
personen |
238 |
Paprika: soep met taugé |
voorgerecht |
- personen |
239 |
Pastinaak - prei: stamppot |
Hoofdgerecht |
4 personen |
240 |
Pastinaak - wortel: geroosterd uit oven |
Hoofdgerecht |
4 personen |
241 |
Pastinaak: gebakken met gember en knoflook (evt met wortel) |
Bijgerecht |
2 personen |
242 |
Pastinaak: gebakken pastinaak met hazelnoten |
Hoofdgerecht |
2 personen |
243 |
Pastinaak: in sinaasappelsaus |
Hoofdgerecht |
2 personen |
244 |
Pastinaak: ovenschotel |
Hoofdgerecht |
3 Ã 4 personen |
245 |
Pastinaak: ovenschotel met tomaat |
Hoofdgerecht |
4 personen |
246 |
Pastinaak: pannenkoeken |
Hoofdgerecht |
2 personen |
247 |
Pastinaak: pastinaak-wortelsalade |
Hoofdgerecht |
2 personen |
248 |
Pastinaak: pittig met noten |
Bijgerecht |
2 personen |
249 |
Pastinaak: soep met gember en sinaasappel |
Soep, voorgerecht |
4 personen |
250 |
Peulen-wortel: peultjes met wortelen |
Hoofdgerecht |
2 personen |
251 |
Peultjes-Aubergine: met couscous |
Hoofdgerecht, vegetarisch |
4 personen |
252 |
Peultjes-Spitskool: Wokgerecht met mie |
Hoofdgerecht, vegetarisch |
4 personen |
253 |
Peultjes: Lauwwarme salade van peultjes |
voorgerecht |
4 personen |
254 |
Peultjes: met Indische saus en rijst |
Hoofdgerecht |
- personen |
255 |
Peultjes: met penne en ham |
Hoofdgerecht |
4 personen |
256 |
Peultjes: Roerbakmie met peultjes en surimisticks |
Hoofdgerecht |
4 personen |
257 |
Peultjes: roerbakschotel met champignons |
Hoofdgerecht vegetarisch |
4 personen |
258 |
Peultjes: Roergebakken peultjes met biefstuk |
Hoofdgerecht |
2 personen |
259 |
Pompoen in witte wijn |
Bijgerecht |
4 personen |
260 |
Pompoen uit de oven |
Hoofdgerecht |
4 personen |
261 |
Pompoen, gebakken met ui |
Bijgerecht |
4 personen |
262 |
Pompoen-blauwschimmelkaassoep |
Voorgerecht, soep |
8 Ã 10 personen |
263 |
Pompoen-stoofschotel met gehakt |
Hoofdgerecht |
2 personen |
264 |
Pompoen: Aardappelsalade met pompoen |
Hoofdgerecht |
4 personen |
265 |
Pompoen: bonenschotel met butternut pompoen |
Hoofdgerecht |
6-8 personen |
266 |
Pompoen: butternut pompoen uit de oven |
Bijgerecht |
4 personen |
267 |
Pompoen: Couscous met geroosterde pompoen en paddenstoelen |
Hoofdgerecht |
2 personen |
268 |
Pompoen: Kruidige, geroosterde pompoen |
Bijgerecht |
4 personen |
269 |
Pompoen: oranje pompoen soep met sinaasappel, citroen en gember |
Hoofd-/bijgerecht |
2 personen |
270 |
Pompoen: Pittige pompoenburgers |
Hoofdgerecht, vegetarisch |
4 personen |
271 |
Pompoen: soep met kippenbouillon , linzen en chorizo |
Lunch of hoofdgerecht |
4 personen |
272 |
Pompoen: soep met prei en ui |
Voorgerecht, soep |
8 Ã 10 personen |
273 |
Pompoen: soep met tabasco, crème frêche feta en munt |
Hoofdgerecht |
4 personen |
274 |
Pompoen: Stoof |
hoofdgerecht |
4 personen |
275 |
Pompoen: Vleespastei met pompoen |
Hoofdgerecht |
4 personen |
276 |
Pompoensoep: met prei en witte wijn |
Voorgerecht, soep |
4 personen |
277 |
Pompoentaart met pecannoten |
Hoofdgerecht |
4 personen |
278 |
Postelein (winter): maaltijdsalade met feta, bieten en winterpostelein |
hoofdgerecht |
2 personen |
279 |
Postelein (Winter): met witte kaas en oregano |
Bijgerecht |
4 personen |
280 |
Postelein (Winter): Pasta met postelein en zongedroogde tomaat |
Hoofgerecht |
4 personen |
281 |
Postelein (Winter): pittige stamppot postelein |
Hoofdgerecht |
4 personen |
282 |
Postelein (winter): salade met champignons en crème fraïche |
Hoofdgerecht |
2 personen |
283 |
Postelein/veldsla/waterkers: Voorjaarssoep met ui en aardappel |
Voorgerecht, soep |
4 personen |
284 |
Postelein: met witte kaas en oregano |
bijgerecht |
4 personen |
285 |
Postelein: pizza postelein |
Hoofdgerecht |
1 personen |
286 |
Prei-courgettetaart met cashewnoten |
Hoofdgerecht |
4 personen |
287 |
Prei-mosselquiche |
Hoofdgerecht |
4 personen |
288 |
Prei-mosterdsoep |
Voorgerecht, soep |
4 personen |
289 |
Prei: Gegratineerde preischotel |
Bijgerecht |
4 personen |
290 |
Prei: Gorgonzola-preicupcake |
Bijgerecht |
10 personen |
291 |
Prei: Koolvis met aardappel en prei |
Hoofdgerecht |
2 personen |
292 |
Prei: Lichte soep van zomerprei met kervel |
Voorgerecht, soep |
4 personen |
293 |
Prei: Macaroni met pesto-prei |
Hoofdgerecht |
4 personen |
294 |
Prei: Paddenstoelen-preitaart |
Hoofdgerecht |
4 personen |
295 |
Prei: Penne met worst en prei |
Hoofdgerecht |
4 personen |
296 |
Prei: Puree met (rauwe) prei |
Bijgerecht |
4 personen |
297 |
Preisaus met paprika |
Bijgerecht |
4 personen |
298 |
Preischotel |
Hoofdgerecht |
4 personen |
299 |
Preistamppot met rookworst |
Hoofdgerecht |
4 personen |
300 |
Preitaart met pruimen |
Hoofdgerecht |
4 personen |
301 |
Raapjes: antipastogerecht |
Bijgerecht |
1 personen |
302 |
Raapjes: stamppot |
Hoofdgerecht |
4 personen |
303 |
Raapsteel: Salade met raapsteel, ei en peterselie |
Voorgerecht, salade |
4 personen |
304 |
Raapsteel: stamppot |
Open dag 2013 |
2 personen |
305 |
Raapsteeltjes pesto |
Bijgerecht |
4 personen |
306 |
Raapsteeltjes: Soep met ei |
Voorgerecht, soep |
4 personen |
307 |
Raapstelen overschotel |
Hoofdgerecht |
2 personen |
308 |
Raapstelen: met pasta |
hoofdgerecht |
2 personen |
309 |
Raapstelen: Salade met avocado en peterseliedressing |
Bijgerecht, salade |
4 personen |
310 |
Raapstelen: Tortilla's met romige raapstelen |
Hoofdgerecht |
4 personen |
311 |
Raapstelenstamppot met katenspek en bosui |
Hoofdgerecht |
4 personen |
312 |
Rabarber |
Bijgerecht |
4 personen |
313 |
Rabarbercrumble |
Bijgerecht |
4 personen |
314 |
Radijs: soep van het loof |
hoofdgerecht |
4 personen |
315 |
Rode kool (met appeltjes): ovenschotel met gekruid gehakt |
hoofdgerecht |
2 personen |
316 |
Rode kool met abrikozen en port |
Bijgerecht |
2 personen |
317 |
Rode kool volgens oma's recept |
Bijgerecht |
4 personen |
318 |
Rode kool/zoete bataat: met kruiden en (vegetarische) spekjes |
Hoofdgerecht |
2 personen |
319 |
Rode kool: compote met kruidnagel en honing |
bijgerecht |
4 personen |
320 |
Rode kool: gegrilde biefstuk met rode kool |
hoofdgerecht |
4 personen |
321 |
Rode kool: met cashewnoten |
hoofdgerecht |
2 personen |
322 |
Rode kool: met cranberries |
Hoofdgerecht |
4 personen |
323 |
Rode kool: met peren |
hoofdgerecht |
2 personen |
324 |
Rode kool: salade met champignons |
hoofdgerecht |
2 personen |
325 |
Rode kool: tartaartjes met perensaus |
Hoofdgerecht |
4 personen |
326 |
Rode-koolschotel met appel en rookworst |
Hoofdgerecht |
4 personen |
327 |
Rode-koolstamppot met gebakken appeltjes |
Hoofdgerecht |
2 personen |
328 |
Savooie kool -> zie Groene kool |
|
personen |
329 |
Schorseneren met ham en ei |
Hoofdgerecht |
4 personen |
330 |
Schorseneren met peterselie en citroen |
Lunch, vegetarisch |
4 personen |
331 |
Schorseneren: met slagroom en rookworst |
Hoofdgerecht |
4 personen |
332 |
Schorseneren: romig |
bijgerecht |
2 personen |
333 |
Schorseneren: soep met tuinkers en Jambon d'Ardenne en sherry |
voorgerecht |
6 personen |
334 |
Selderij-crèmesoep met witte wijn |
Voorgerecht, soep |
4 personen |
335 |
Sla - rode biet: met feta en grapefruit |
Bijgerecht |
2 personen |
336 |
Sla: Boter of kropsla - soep met kip, waterkers en aardappels |
Voorgerecht, soep |
4 personen |
337 |
Sla: Eikenbladsla met blauwe kaas en peer |
Bijgerecht, salade |
4 personen |
338 |
Sla: Geitenkaassalade met Coppaham en krieltjes |
Hoofdgerecht |
4 personen |
339 |
Sla: Maaltijdsalade met aardbeien en brie |
Hoofdgerecht |
4 personen |
340 |
Sla: met appel, wortel en (geiten) kaas |
bijgerecht |
2 personen |
341 |
Sla: met eitapenade |
bijgerecht |
2 personen |
342 |
Sla: met grapefruit (of sinaasappel) en kappertjes |
bijgerecht |
2 personen |
343 |
Sla: Salade voor warme dagen (fruit, kaas en noten) |
Hoofdgerecht |
2 personen |
344 |
Sla: warme salade diverse sla |
Open dag 2013 |
personen |
345 |
Sla: zomersalade met een bite |
bijgerecht |
2 personen |
346 |
Snijbonen: Frisée-snijbonensalade met citroenolijven |
Bijgerecht, salade |
4 personen |
347 |
Snijbonensalade met geitenkaas |
Lunch, vegetarisch |
4 personen |
348 |
Snijselderij: met garnalen en (inkt)vis |
Hoofdgerecht |
4 personen |
349 |
Sperziebonen: Curry met naanbrood |
Hoofdgerecht |
4 personen |
350 |
Sperziebonen: in zalmcurry |
Hoofdgerecht |
2 personen |
351 |
Sperziebonen: met gierst en tomaten |
hoofdgerecht |
3 personen |
352 |
Sperziebonen: met kip en appel |
Hoofdgerecht |
2 personen |
353 |
Sperziebonen: met tomaat en ui |
Hoofgerecht, vegetarisch |
2 personen |
354 |
Sperziebonen: op Thaise wijze |
hoofdgerecht |
2 personen |
355 |
Sperziebonen: Pasta met sperziebonen |
Hoofdgerecht, vegetarisch |
4 personen |
356 |
Sperziebonen: Pastasalade met tonijn en sperziebonen |
Hoofdgerecht |
4 personen |
357 |
Sperzieboon: vispotje |
Hoofdgerecht |
4 personen |
358 |
Spinazie of andijvie à la crème (luxe) |
Bijgerecht |
2 personen |
359 |
Spinazie-waterkers: Groentestrudel met geitenkaas |
Hoofdgerecht |
4 personen |
360 |
Spinazie/Snijbiet (of kool, paksoi) : ovenschotel met aardappel |
Hoofdgerecht |
2 personen |
361 |
Spinazie/Snijbiet: gestoofde snijbiet |
Hoofdgerecht |
2 personen |
362 |
Spinazie/Snijbiet: Lente salade |
Open dag 2013 |
2 personen |
363 |
Spinazie/Snijbiet: Omelet met snijbiet |
Hoofdgerecht |
4 personen |
364 |
Spinazie/Snijbiet: Risotto met snijbiet |
Hoofdgerecht |
4 personen |
365 |
Spinazie/Snijbiet: Salade met gegrilde groenten |
voorgerecht |
4 personen |
366 |
Spinazie/Snijbiet: snijbietsalade met rooktofu en zonnebloempitjes |
Hoofdgerecht |
2 personen |
367 |
Spinazie/snijbiet: Tagliatelle met spinazie en citroenroomsaus |
Hoofdgerecht |
4 personen |
368 |
Spinazie: frittata |
Hoofdgerecht |
4 personen |
369 |
Spinazie: lasagna met spinazie en ricotta |
Hoofdgerecht |
2/3 personen |
370 |
Spinazie: romige spinaziesoep met ham en ei |
Hoofdgerecht |
4 personen |
371 |
Spinazierijst met kipfilet |
Hoofdgerecht |
4 personen |
372 |
Spinaziesoep met knoflookcroutons |
Voorgerecht, soep |
4 personen |
373 |
Spitskool ovenschotel (koolhydraatvrij) |
Hoofdgerecht |
4-5 personen |
374 |
Spitskool roerbaksoep |
Voorgerecht, soep |
4 personen |
375 |
Spitskool: Broodje shoarma met spitskool |
Hoofdgerecht |
4 personen |
376 |
Spitskool: Gevulde koolrolletjes |
Hoofdgerecht |
4 personen |
377 |
Spitskool: Roerbakspitskool |
Hoofdgerecht |
4 personen |
378 |
Spitskool: Roergebakken spitskool met cashewnoten |
Hoofdgerecht |
4 personen |
379 |
Spitskool: Stamppot met spitskool, gebakken salami en tomaat |
Hoofdgerecht |
4 personen |
380 |
Spitskool: Vispakketjes met citroen-spitskool |
Hoofdgerecht |
2 personen |
381 |
Spitskoolsalade |
Hoofdgerecht |
6 personen |
382 |
Spruit: Spruitjes gratin met spek, room en amandelen |
Hoofdgerecht |
8 personen |
383 |
Spruiten: frittata |
bijgerecht |
4 personen |
384 |
Spruitjes (of kool)/Prei/Ui: met champignons, spek, kerrie en mosterd |
Hoofdgerecht |
4 personen |
385 |
Spruitjes - Wortel: Geroosterde wintergroenten |
Hoofdgerecht |
4 personen |
386 |
Spruitjes met pittige kaas |
Hoofdgerecht |
4 personen |
387 |
Spruitjes met volkoren penne |
Hoofdgerecht |
4 personen |
388 |
Spruitjes/Pompoen: uit de oven met krieltjes en cranberries |
Bijgerecht |
4 personen |
389 |
Spruitjes: ovenschotel met penne en zalm |
Hoofdgerecht |
4 personen |
390 |
Spruitjes: stamppot met appel en kerrie |
Hoofdgerecht, vegetarisch |
4 personen |
391 |
Stoofpeer: Eendeborst met stoofpeer, karamel en kaneel |
Hoofdgerecht |
4 personen |
392 |
Suikermais op de barbecue |
Bijgerecht |
4 personen |
393 |
Suikermaïs: maïs-courgettesoep |
Voorgerecht |
2 personen |
394 |
Suikermaïs: suikermaïs met tijm en kaas voor 2 personen |
Bijgerecht |
2 personen |
395 |
Tomaat: carpaccio |
Open dag 2012 |
personen |
396 |
Tomaat: Tomaat-krielsalade |
bijgerecht |
4 personen |
397 |
Tomaten: Caprese met mozarella en basilicum |
bijgerecht |
- personen |
398 |
Tomaten: gevulde tomaat met spinazie en ei uit de oven |
Bijgerecht |
4 personen |
399 |
Tuinbonen op zijn Grieks |
Hoofdgerecht |
4 personen |
400 |
Tuinbonen: aardappelsalade |
hoofdgerecht |
2 personen |
401 |
Tuinbonen: dubbel gedopt |
Bijgerecht |
- personen |
402 |
Tuinbonen: met vis |
hoofdgerecht |
2 personen |
403 |
Tuinbonen: Pasta met tuinbonen en geitenkaas |
Hoofdgerecht |
2 personen |
404 |
Ui: Gepofte rode ui in wijnsiroop |
Bijgerecht, vegetarisch |
4 personen |
405 |
Ui: Zuid-Franse uienpizza |
Hoofdgerecht |
4 personen |
406 |
Veldsla (winterpostelein): Stamppot met tomaten |
Hoofdgerecht |
4 personen |
407 |
Veldsla: Kipsalade met croutons |
Hoofdgerecht |
4 personen |
408 |
Veldsla: met gestoofde ui |
Bijgerecht |
2 personen |
409 |
Veldsla: met rode biet, feta en grapefruit |
Bijgerecht |
2 personen |
410 |
Veldsla: met spekjes en appel |
Bijgerecht, salade |
4 personen |
411 |
Veldsla: pittige salade met feta en olijven |
bijgerecht |
2 personen |
412 |
Veldsla: salade met appel en geitenkaas |
Bijgerecht |
2 personen |
413 |
Veldsla: salade met geroosterde uien en blauwe kaas |
Voorgerecht, salade |
4 personen |
414 |
Veldsla: Stamppot met spek en crème fraïche |
Hoofdgerecht |
4 personen |
415 |
Veldsla: stamppot met spekjes en bieslook |
Hoofdgerecht |
4 personen |
416 |
Venkel, ovenschotel met zachte geitenkaas |
Hoofdgerecht |
4 personen |
417 |
Venkel-Courgette-Paprika: Couscoussalade met geroosterde groenten |
Hoofdgerecht |
4 personen |
418 |
Venkel-grapefruit salade |
Voorgerecht, salade |
4 personen |
419 |
Venkel/Prei: soep |
Voorgerecht, vegetarisch |
2 personen |
420 |
Venkel: bolletjes |
Bijgerecht |
4 personen |
421 |
Venkel: Frisse venkelsalade |
Voorgerecht, salade |
4 personen |
422 |
Venkel: Gebakken venkel met kerstomaatjes, olijven, knoflook en olijfolie |
Bijgerecht |
6 personen |
423 |
Venkel: Gebakken venkel met knoflookboter en vermout |
Bijgerecht |
4 personen |
424 |
Venkel: gestoofd in bouillon |
Bijgerecht |
4 personen |
425 |
Venkel: lasagne |
Hoofdgerecht |
4 personen |
426 |
Venkel: macaroni met camembert |
Hoofdgerecht |
4 personen |
427 |
Venkel: met sardientjes en olijven |
bijgerecht |
2 personen |
428 |
Venkel: met zalm en sla |
hoofdgerecht |
2 personen |
429 |
Venkel: ovenschotel met garnalen |
Bijgerecht |
4 personen |
430 |
Venkel: ovenschotel met koriander en tijgerscampies |
Hoofdgerecht |
2 personen |
431 |
Venkel: ovenschotel met zalm en aardappels |
hoofdgerecht |
2 personen |
432 |
Venkel: ragout van venkel en Italiaanse worst |
Hoofdgerecht |
4 personen |
433 |
Venkel: venkel-appelsalade |
Hoofdgerecht |
4 personen |
434 |
Venkelrisotto |
Hoofdgerecht |
2 personen |
435 |
Venkelsoep |
Voorgerecht, soep |
4 personen |
436 |
Venkelsoep met cherrytomaatjes |
Voorgerecht, soep |
4 personen |
437 |
Visfilet met rabarber-honingsaus |
Hoofdgerecht |
4 personen |
438 |
Waspeen (wortel) - broccoli : Ovenschotel met gehakt |
hoofdgerecht |
2 personen |
439 |
Waspeen (wortel) met kerrie en rozijnen |
hoofdgerecht |
2 personen |
440 |
Waspeen (wortel): geglaceerde wortelen met radijsjes |
bijgerecht |
2 personen |
441 |
Waspeen (wortel): Pittige waspeen |
hoofdgerecht |
2 personen |
442 |
Waspeen (Wortel): Roergebakken worteltjes met basilicum |
Bijgerecht |
4 personen |
443 |
Waspeen (Wortel): Worteltjes met verse gember |
Bijgerecht |
4 personen |
444 |
Waspeen of winterpeen: Worteltjes, gebakken met komijn, tijm, boter en Chardonnay |
Hoofdgerecht |
4 personen |
445 |
Waspeen of winterwortel: Wortel-gembersoep |
Voorgerecht, soep |
4 personen |
446 |
Waspeen: wortelsoep met gember en rode curry |
lunch |
4 personen |
447 |
Waterkers-spinazie: Groentestrudel met geitenkaas |
Hoofdgerecht |
4 personen |
448 |
Winterpeen: Wortelsalade |
Voorgerecht, salade |
4 personen |
449 |
Winterpostelein -> zie Postelein (winter) |
|
personen |
450 |
Witlof met blauwschimmelkaas en pasta |
Hoofdgerecht |
4 personen |
451 |
Witlof, gevuld in rauwe ham |
Hoofdgerecht |
4 personen |
452 |
Witlof, Oosters |
Hoofdgerecht |
2 personen |
453 |
Witlof-appelstamppot met Leidse kaas |
Hoofdgerecht |
4 personen |
454 |
Witlof-frittata met kaas uit de oven |
Hoofdgerecht, vegetarisch |
4 personen |
455 |
Witlof: aardappeltaart |
hoofdgerecht |
4 personen |
456 |
Witlof: Gebakken witlof met tijm, sinaasappelsap, knoflook en boter |
Hoofdgerecht |
4 personen |
457 |
Witlof: Gegratineerde witlof met tomatensaus |
Hoofdgerecht |
4 personen |
458 |
Witlof: Italiaanse ovenschotel |
Hoofdgerecht |
4 personen |
459 |
Witlof: Roergebakken witlof met hete garnalen |
Hoofdgerecht |
4 personen |
460 |
Witlof: Romige witlof met mosselen |
Hoofdgerecht |
2 personen |
461 |
Witlof: Schnitzel met zoete witlof |
Hoofdgerecht |
4 personen |
462 |
Witlof: schotel met gehakt en (kastanje)champignons |
Hoofdgerecht |
4 personen |
463 |
Witlof: stamppot met gerookte zalm |
Hoofdgerecht |
4 personen |
464 |
Witlof: stamppot met pepersteak |
Hoofdgerecht |
4 personen |
465 |
Witlof: tarte tartin |
voorgerecht |
4 personen |
466 |
Witlof: witloftaart met rode ui en brie |
Hoofdgerecht |
4 personen |
467 |
Witlof: zwitserse witlof met kip |
hoofdgerecht |
4 personen |
468 |
Witlofsalade met chorizo |
Bijgerecht, salade |
4 personen |
469 |
Witte Kool: Indonesische kool |
hoofdgerecht |
personen |
470 |
Witte kool: Koolsalade met gehakte noten en kaas |
Voorgerecht, salade |
4 personen |
471 |
Witte kool: Krautsalat de echte Duitse witte kool salade |
Hoofdgerecht |
3-4 personen |
472 |
Witte kool: Machtige kooltaart voor 2 personen |
Hoofdgerecht |
2 personen |
473 |
Witte Kool: witte kool met kip en taugé |
Hoofdgerecht |
2 personen |
474 |
Wortel - bosui - radijs: Geroosterd |
bijgerecht |
2 personen |
475 |
Wortel - Courgette (Paprika, prei enz): Pasteibakje met zomergroenten |
Lunch |
4 personen |
476 |
Wortel, Hutspot uit de oven |
Hoofdgerecht |
4 personen |
477 |
Wortel/Ui/Paprika: verwarmende soep |
Open dag 2013 |
2 personen |
478 |
Wortel: Aardappel-wortelstoof |
Hoofdgerecht |
4 personen |
479 |
Wortel: kaastaartjes |
bijgerecht |
4 personen |
480 |
Wortel: Lucia's wortelrecept |
Open dag 2013 |
2 personen |
481 |
Wortel: Pittige worteltaart |
Hoofdgerecht |
4 personen |
482 |
Wortel: stoofpot met runderlappen en wijn |
hoofdgerecht |
4 personen |
483 |
Wortelen: geroosterd met balsamico azijn en Parmazaanse kaas |
Bijgerecht |
2 personen |
484 |
Wortelpeterselie - zie Pastinaak |
|
personen |
485 |
Wortelpeterselie: Couscous met pompoenpitten en citrusdressing |
Hoofdgerecht |
2 personen |
486 |
Wortelpeterselie: gestoofd met knoflook, tijm en kaneel |
Bijgerecht |
4 personen |
487 |
Yacon wortel: salade yacon-courgette |
Bijgerecht |
3-4 personen |
488 |
Yacon: Siberische yaconsoep |
Voorgerecht |
4 personen |
489 |
Yacon: slaatje van boerenkool en yacon |
Bijgerecht |
4 personen |
490 |
Zilversteel met ham |
hoofdgerecht |
2-3 personen |
491 |
Zilversteel met noten |
Hoofdgerecht |
4 personen |
492 |
Zilversteel: algemeen |
hoofdgerecht |
2-3 personen |
493 |
Zoete bataat met prei en tomaat |
Hoofdgerecht |
2 personen |
494 |
Zoete bataat met vis en Aziatische kruiden |
Hoofgerecht |
2 personen |
495 |
Zoete bataat soep |
Voorgerecht |
4-6 personen |
496 |
Zoete bataat: een vergeten groente |
- |
- personen |
497 |
Zoete bataat: frietjes uit Actifry |
Open dag 2017 |
4 personen |
498 |
Zoete bataat: salade |
Bijgerecht |
4 personen |
499 |
Zoete bataat: stamppot |
Hoofdgerecht |
4 personen |
500 |
Zuurkool op z'n Hongaars |
Bijgerecht |
4 personen |
501 |
Zuurkool pasta schotel |
Hoofdgerecht |
4 personen |
502 |
Zuurkool- Paddestoelen-stamppot met blauwaderkaas |
Hoofdgerecht, vegetarisch |
4 personen |
503 |
Zuurkool-kerrie-schotel |
Hoofdgerecht |
4 personen |
504 |
Zuurkool-ovenschotel |
Hoofdgerecht |
4 personen |
505 |
Zuurkool: Hamrolletjes met zuurkool en kaas |
Hoofdgerecht |
4 personen |
506 |
Zuurkool: in honing gebakken appel met zuurkool en eendenborst |
hoofdgerecht |
4 personen |
507 |
Zuurkool: Kipfilet met appelzuurkool |
Hoofdgerecht |
4 personen |
508 |
Zuurkool: met paddenstoelen en wijn |
hoofdgerecht |
4 personen |
509 |
Zuurkool: pittig met zalm |
Hoofdgerecht |
4 personen |
510 |
Zuurkool: Schotel met appel en kaneel |
Hoofdgerecht |
4 personen |
511 |
Zuurkool: Schotel met wortel en rozijnen |
hoofdgerecht |
4 personen |
512 |
Zuurkool: winterschotel |
Hoofdgerecht |
4 personen |
513 |
Zuurkool: zuurkool-mango wrap |
hoofdgerecht |
4 personen |
514 |
Zuurkoolquiche |
Hoofdgerecht |
4 personen |
515 |
Zuurkoolrösti |
Hoofdgerecht |
4 personen |
516 |
Zuurkoolsalade |
Bijgerecht |
4 personen |
517 |
Zuurkoolschotel met röstideksel |
Hoofdgerecht |
4 personen |
518 |
Zuurkoolsoep met kip |
Hoofdgerecht |
4 personen |
519 |
Zuurkoolstamppot met abrikozen |
Hoofdgerecht |
4 personen |
520 |
Zuurkoolstamppot met kaas en gedroogde tomaatjes |
Hoofdgerecht |
4 personen |
521 |
Zuurkooltaartjes met uienringen |
Bijgerecht, salade |
4 personen |