Biologische Tuinderij De Twee Linden
Biologische Tuinderij De Twee Linden

Alle recepten (507)

De Twee Linden in Reek

Ekoplaza Webwinkel afhaalpuntSKAL EKO

EU Organic

 

Sorteer op titel, type of aantal personen door een klik op de kolomkop.

 TitelTypePersonen
Aardappelen: rösti met peterselie  hoofdgerecht  2 personen 
Aardpeer  Basisrecept  2 personen 
Aardpeer: aardpeerfrites  Bijgerecht  2 personen 
Aardpeer: aardperen in knoflook  Hoofdgerecht  2 personen 
Aardpeer: aardperen met prei en kaassaus  hoofdgerecht  2 personen 
Alfalfa: bleekselderij-komkommersalade met alfalfa  Bijgerecht  2 personen 
Andijvie à la creme roergebakken (zomers gerecht)  hoofdgerecht  4 personen 
Andijvie of snijbiet of raapstelen: groentequiche  hoofgerecht  2 personen 
Andijvie of Spinazie: à la créme (maïzena sausje)  hoofdgerecht  2 personen 
10  Andijvie, krulandijvie: zomerandijviesalade  hoofdgerecht  2 personen 
11  Andijvie/Spinazie/Snijbiet/Sla: zomerse smoothie  Drank  1 personen 
12  Andijvie: andijvie met champignons en parmezaanse kaas  Hoofdgerecht  2 personen 
13  Andijvie: andijvieroomsoep  Voorgerecht  2 personen 
14  Andijvie: Carpachio  Hoofdgerecht  2 personen 
15  Andijvie: Courgette-andijvie roerbakschotel  hoofdgerecht  2 personen 
16  Andijvie: Gekookte oosterse andijvie (met kokos)  hoofdgerecht  2 personen 
17  Andijvie: Hartige taart met andijvie en blauwe kaas  Hoofdgerecht  2 personen 
18  Andijvie: met gorgonzola  Bijgerecht  2 personen 
19  Andijvie: Mexicaanse ovenschotel met tortillachips  hoofdgerecht  4 personen 
20  Andijvie: Oosterse andijviestamppot  Hoofdgerecht  4 personen 
21  Andijvie: Oosterse salade met zalm  Hoofdgerecht  4 personen 
22  Andijvie: ovenschotel  hoofdgerecht  4 personen 
23  Andijvie: Pannenkoekjes gevuld met andijvie  Hoofdgerecht  4 personen 
24  Andijvie: pasta met chorizo  Hoofdgerecht  4 personen 
25  Andijvie: soep met spek en ei  voorgerecht  4 personen 
26  Andijvie: stamppot met shoarmareepjes en abrikozen  Hoofdgerecht  4 personen 
27  Andijvie: stamppot met walnoten en rookworst  Hoofdgerecht  4 personen 
28  Andijvie: wok met kerrie en krieltjes  Hoofdgerecht  4 personen 
29  Asperges: Asperges in een klassieke botersaus  Hoofgerecht  2 personen 
30  Asperges: aspergetaart  Hoofdgerecht  4 personen 
31  Asperges: met geitenkaas in filodeeg  hoofdgerecht  4 personen 
32  Asperges: met olijven en basilicum  hoofdgerecht  2 tot 3 personen 
33  Asperges: met rauwe ham en sinaasappelsaus  hoofdgerecht  4 personen 
34  Aubergine-Courgette-Spitskool: Couscous met verse groenten  Hoofdgerecht  4 personen 
35  Aubergine: aubergine schotel mediterrane  Hoofdgerecht  4 personen 
36  Aubergine: Gebakken aubergines met walnoottapenade  Bijgerecht, tapa (borrelhapje), warm of koud  4 personen 
37  Aubergine: gevulde aubergine  Hoofdgerecht  4 personen 
38  Aubergine: salade  Bijgerecht  2 personen 
39  Aubergine: tofucurry  Hoofdgerecht  4 personen 
40  Aubergines en courgettes: gebakken  Bijgerecht  2 personen 
41  Avocado/banaan/sinaasappel: smoothie  Tussendoor  2-3 personen 
42  Avocado: gevulde eieren  Open dag 2017  4 personen 
43  Basilicum: met tomaat, mozzeralla, ui en champignons bij pasta  Hoofdgerecht  - personen 
44  Bieten - Witlof: geroosterd in de oven met peer  bijgerecht  4 personen 
45  Bieten: couscous van biet met witte kaas  Hoofdgerecht  4 personen 
46  Bieten: Gepofte bietjes met balsamico-azijn, marjolein en knoflook  Bijgerecht  4 personen 
47  Bieten: Gestoofde bieten  Bijgerecht, snel recept  4 personen 
48  Bieten: met peren, ui en zonnebloempitten  Hoofdgerecht  2 personen 
49  Bieten: met veldsla, feta en grapefruit  Bijgerecht  2 personen 
50  Bieten: met zachtzoete saus  Bijgerecht  4 personen 
51  Bieten: rösti van biet met appel  Hoofdgerecht  4 personen 
52  Bieten: salade met (geiten)feta, pijnboompitten en eventueel veldsla  bijgerecht  2 personen 
53  Bieten: salade met appel (rauw)  Bijgerecht, salade  4 personen 
54  Bieten: salade met geroosterde hazelnoten  Bijgerecht, salade  4 personen 
55  Bieten: salade met koriander, honing, pistachenoten en sinaasappelsap  bijgerecht  4 personen 
56  Bieten: salade met paprika  Hoofdgerecht  2 personen 
57  Bieten: salade met perendressing (rauw)  Bijgerecht, salade  4 personen 
58  Bieten: salade met ui en sinaasappel  Bijgerecht  4 personen 
59  Bieten: Salade van gemarineerde bieten en avocado  Lunch  4 personen 
60  Bieten: uit de oven  Hoofdgerecht  2 personen 
61  Bieten: Winterse salade met bietjes, veldsla, walnoten en spekjes  bijgerecht  4 personen 
62  Bleekselderij of groenselderij: gevuld  Vegetarisch voorgerecht of borrelhapje  4 personen 
63  Bleekselderij of Groenselderij: in tomatensoep  Voorgerecht, soep  4 personen 
64  Bleekselderij of groenselderij: Kaassoep met witlof en bleekselderij  Voorgerecht, soep  4 personen 
65  Bleekselderij of Groenselderij: met pindasaus  Hoofdgerecht  2 personen 
66  Bleekselderij of Groenselderij: met prei en kerriesaus  Bijgerecht  2 personen 
67  Bleekselderij of Groenselderij: met varkensreepjes  Hoofdgerecht  4 personen 
68  Bleekselderij of Groenselderij: Pasta met groenselderij en champignons  Hoofdgerecht  2 personen 
69  Bleekselderij of groenselderij: salade met appel, rozijnen en banaan  bijgerecht-hoofdgerecht  2 personen 
70  Bleekselderij of Groenselderij: salade met kaas  Bijgerecht, salade  4 personen 
71  Bleekselderij of groenselderij: salade met mosterddressing  voorgerecht  4 personen 
72  Bleekselderij of groenselderij: schelpjespasta met bleekselderij-tonijn  hoofdgerecht  4 personen 
73  Bleekselderij/paprika: Dipmengels voor rauwe groentes  Open dag 2017  4 personen 
74  Bleekselderij: gegratineerde kidneybonen met chorizo  Hoofdgerecht  4 personen 
75  Bleekselderij: hartverwarmende winterstoof  hoofdgerecht  8 personen 
76  Bleekselderij: Mediterrane (wok)  Bijgerecht  2 personen 
77  Bleekselderij: met Kaas  bijgerecht  4 personen 
78  Bleekselderij: met kip en champignons  Bijgerecht  4 personen 
79  Bleekselderij: mexicaans gerecht  Hoofgerecht  4 personen 
80  Bleekselderij: overschotel met kaas en vis  hoofdgerecht  4 personen 
81  Bleekselderij: salade met peer en geroosterd spek  Bijgerecht  4 personen 
82  Bloemkool-aardappelcurry  Hoofdgerecht  4 personen 
83  Bloemkool: bloemkoolsalade met zalm  Hoofdgerecht  2 personen 
84  Bloemkool: Gegratineerde bloemkool  Bijgerecht  4 personen 
85  Bloemkool: Macaroni met bloemkool en kaas uit de oven  Hoofdgerecht  4 personen 
86  Bloemkool: met gerookte tofu, olijven en tomaat  Hoofdgerecht  2 personen 
87  Bloemkool: met nootjes  hoofdgerecht  - personen 
88  Bloemkool: ovenschotel met champignon en tomaat  Hoofdgerecht  2-3 personen 
89  Bloemkool: Penne met braadworst  Hoofdgerecht  4 personen 
90  Bloemkool: risotto bianco  Hoofdgerecht  4 personen 
91  Bloemkool: roergebakken  Bijgerecht  2 personen 
92  Bloemkool: Schotel met Bloemkool en Broccoli  Hoofdgerecht  4 personen 
93  Bloemkool: uit de oven  Hoofdgerecht  4 personen 
94  Boerenkool (spinazie, andijvie, raapstelen, paksoi): met knoflook, champignons  Hoofdgerecht  2 personen 
95  Boerenkool - bleekselderij: Lasagne met tomaat  Hoofdgerecht  4 personen 
96  Boerenkool - koolraap: Roerbakwinterschotel met amandelen  Hoofdgerecht  4 personen 
97  Boerenkool: Bonenpot  Hoofdgerecht  4 personen 
98  Boerenkool: Couscous met boerenkool  Bijgerecht  4 personen 
99  Boerenkool: Gegratineerde boerenkool met tomaten  Hoofgerecht  4 personen 
100  Boerenkool: Ovenschotel met brie  hoofdgerecht  2 personen 
101  Boerenkool: Ovenschotel met feta, bladerdeeg, paprika  Hoofdgerecht  4 personen 
102  Boerenkool: ovenschotel met hüttenkäse  hoofdgerecht  4 personen 
103  Boerenkool: pasta met boerenkool en vis  hoofdgerecht  2 personen 
104  Boerenkool: pittig  Bijgerecht  4 personen 
105  Boerenkool: stamppot (met rookworst)  Hoofdgerecht  4 personen 
106  Boerenkoolsoep  Hoofdgerecht  4 personen 
107  Bosbiet: gestoofd met wijnazijn en knoflook  Bijgerecht  4 personen 
108  Bosbiet: gestoofde bosbiet (loof)  hoofdgerecht  2 personen 
109  Bosbiet: met gember en knoflook  Hoofdgerecht  2 personen 
110  Bospeen: wraps met bospeentjes en avocado  Hoofdgerecht  4 personen 
111  Broccoli - bosui: Gestoomd  bijgerecht  2 personen 
112  Broccoli met aardappel en provençaalse kruiden  Hoofdgerecht  4 personen 
113  Broccoli met mosterdroom  Hoofdgerecht  4 personen 
114  Broccoli of Groene Asperge: Gegrild met citroen-sojasaus  Open dag 2013  - personen 
115  Broccoli: aardappeltaart  hoofdgerecht  4 personen 
116  Broccoli: eiercurry met rijst  Hoofdgerecht  4 personen 
117  Broccoli: Farfalle met broccoli, ansjovis en rode peper  Hoofdgerecht  4 personen 
118  Broccoli: met champignons in notensaus  bijgerecht  2 personen 
119  Broccoli: met couscous en zalm  Hoofdgerecht  2 personen 
120  Broccoli: mozzarellaschotel  hoofdgerecht  4 personen 
121  Broccoli: Notenrijst met broccoli en satésaus  Hoofdgerecht  4 personen 
122  Broccoli: pastaschotel met walnoten en brie  Hoofdgerecht  4 personen 
123  Broccoli: Penne met tomaat en broccoli  Hoofdgerecht  4 personen 
124  Broccoli: Roergebakken met biefstuk en rode peper  Hoofdgerecht  2 personen 
125  Broccoli: Romige broccolisoep met tomaat  Hoofdgerecht, vegetarisch  4 personen 
126  Champignon-courgettesoep  Voorgerecht, soep  4 personen 
127  Champignons en groene paprika: Franse ovenschotel  Hoofdgerecht  4 personen 
128  Cherry tomaat: Inktvispasta met drie soorten vis  Hoofdgerecht  4 personen 
129  Chinese kool - Spinazie: Salade van chinese kool en spinazie  Salade, bijgerecht  4 personen 
130  Chinese kool met gehakt  hoofgerecht  4 personen 
131  Chinese kool met kip en cashewnoten uit de wok  Hoofdgerecht wok  4 personen 
132  Chinese kool: Chinese kool uit de wok  Hoofdgerecht  4 personen 
133  Chinese Kool: gevuld met paddestoelen  bijgerecht  2 personen 
134  Chinese kool: Gevulde koolrolletjes met pittige mihoen  Hoofdgerecht  4 personen 
135  Chinese kool: ovenschotel  Hoofdgerecht  4 personen 
136  Courgette met couscous en runderworst  Hoofdgerecht  4 personen 
137  Courgette met pasta en pesto  Hoofdgerecht  4 personen 
138  Courgette-kronkels op een spiesje  Bijgerecht  4 personen 
139  Courgette: Carpaccio met rookvlees  Lunch of voorgerecht  4 personen 
140  Courgette: Courgette-andijvie roerbakschotel  hoofdgerecht  2 personen 
141  Courgette: Curry met ui en tomaat  hoofdgerecht, vegetarisch  - personen 
142  Courgette: Frittata  Lunch  4 personen 
143  Courgette: Gegrilde courgettesalade  Bijgerecht, salade  4 personen 
144  Courgette: gestoofd met tomaat  Bijgerecht  4 personen 
145  Courgette: gevulde courgettes  Hoofdgerecht  4 personen 
146  Courgette: ovenschotel  Bijgerecht  2 personen 
147  Courgette: ovenschotel met kabeljauw en zoete aardappel  Hoofdgerecht  2 personen 
148  Courgette: rolletjes met tonijn en kappertjes  Borrelhapje, 12 stuks  4 personen 
149  Courgette: spread  bijgerecht  - personen 
150  Courgette: uit de oven  Bijgerecht  2 personen 
151  Courgettekoekjes met zalm  Lunch  4 personen 
152  Courgettes: gevuld met gehakt en kaas  Hoofdgerecht  4 personen 
153  Flowerspruit: courgettepasta met Flower Sprouts  Hoofdgerecht  2-3 personen 
154  Flowerspruit: pasta met flower spruit en feta  Hoofdgerecht  3-4 personen 
155  Groene kool of Savooiekool gebakken met uien  Hoofdgerecht  4 personen 
156  Groene kool of Savooiekool: Farfalle met savooiekool, pancetta, tijm en mozzarella  Hoofdgerecht  4 personen 
157  Groene kool of Savooiekool: Kooltaart met noten  Hoofdgerecht  4 personen 
158  Groene kool of Savooiekool: met makreel, tomaatjes en sinaasappel  hoofdgerecht  2 personen 
159  Groene kool of Savooiekool: met pindasaus  Hoofdgerecht  4 personen 
160  Groene kool of Savooiekool: met zalm, ketjap en seroendeng  hoofdgerecht  4 personen 
161  Groene kool of Savooiekool: Ovenschotel met kaas  hoofdgerecht  2 personen 
162  Groene kool of Savooiekool: Ovenschotel met Kernhem en kastanjechampignons  Hoofdgerecht, vegetarisch  4 personen 
163  Groene kool of Savooiekool: Stamppot met kerrie  Hoofdgerecht  4 personen 
164  Groenselderij: met wortel en bonen  Bijgerecht  2 personen 
165  Groenselderij: stamppotje met spekjes en banaan  Hoofdgerecht  3-4 personen 
166  IJsbergsla: lauwwarme salade met kip en ananas  hoofdgerecht  4 personen 
167  IJsbergsla: met ei en zalm  bijgerecht  4 personen 
168  IJsbergsla: met ei in remouladesaus  bijgerecht  2 personen 
169  IJsbergsla: soep  voorgerecht  2 personen 
170  Knoflook: olie    personen 
171  Knolselderij - sla - peen: Wintersalade met knolselderij  Bijgerecht  4 personen 
172  Knolselderij: gebakken  Bijgerecht  4 personen 
173  Knolselderij: met champignons uit de oven  Hoofdgerecht  4 personen 
174  Knolselderij: Aardappel-knolselderij-gratin  Hoofdgerecht  2 personen 
175  Knolselderij: Aardappelschotel met gorgonzola-saus  Hoofdgerecht  4 personen 
176  Knolselderij: patat  Bijgerecht  4 personen 
177  Knolselderij: soep  Lunch of hoofdgerecht  4 personen 
178  Knolselderijpuree  Bijgerecht  2 personen 
179  Komkommer/paprika: couscous  Hoofdgerecht  4 personen 
180  Komkommer: frisse komkommersoep  Lunch  2 personen 
181  Komkommer: komkommer-yoghurtsalade  Bijgerecht  2 personen 
182  Komkommer: komkommersalade met zonnebloempitjes en kaas  bijgerecht  2 personen 
183  Komkommer: koude soep  Open Dag recept 2012  2 personen 
184  Komkommer: salade met Brie en tomaat  Maaltijdsalade  4 personen 
185  Komkommer: zalm salade  Bijgerecht  4 personen 
186  Koolraap met speklapjes  Hoofdgerecht  4 personen 
187  Koolraap: Finse koolraapschotel  Hoofdgerecht  6 personen 
188  Koolraap: gevulde forel met koolraappuree  Hoofdgerecht  4 personen 
189  Koolraap: koolraap-spaghetti in kaassaus  Bijgerecht vegetarisch  4 personen 
190  Koolraap: Koolraapsoep met kalkoen  Hoofdgerecht  4 personen 
191  Koolraap: Lasagne van koolraap en prei  Hoofdgerecht  4 personen 
192  Koolrabi - bieten: salade  Bijgerecht  2 personen 
193  Koolrabi in mosterd-roomsaus  Bijgerecht  4 personen 
194  Koolrabi: Gegrilde koolrabi met dilledressing  Bijgerecht  4 personen 
195  Koolrabi: koolrabimosterdsoep  Hoofdgerecht  4 personen 
196  Koolrabi: Lamskoteletjes op bedje van koolrabi met salie  Hoofdgerecht  4 personen 
197  Koolrabi: omelet met aardappels of pasta  Hoofdgerecht  2 personen 
198  Koolrabi: Ovenschotel met garnalen en tomaat  Bijgerecht  4 personen 
199  Koolrabi: Ovenschotel met geitenkaas  Hoofdgerecht  4 personen 
200  Koolrabi: salade met appel, wortel en zure room  Bijgerecht, salade  4 personen 
201  Koolrabi: salade met crème fraiche  Hoofdgerecht  2 personen 
202  Koolrabisalade met makreel  Hoofdgerecht  2 personen 
203  Mais: maiskolven met paprika-tijmbotersaus  Bijgerecht  4 personen 
204  Mais: met sinaasappel-mosterdboter  bijgerecht  4 personen 
205  Mais: soep van suikermais  Hoofdgerecht  4 personen 
206  Mangold in sesamolie gebakken met zoete gehaktballetjes  Hoofdgerecht  2-3 personen 
207  Mangold: Forellenfilet in Mangold  Hoofdgerecht  personen 
208  Oesterzwammen met rijst  Hoofdgerecht  2 personen 
209  Oesterzwammen: Pasta met  Hoofdgerecht  2 personen 
210  Paksoi (of prei, snijbiet, courgette, raapsteel): Groentelasagne met kaas  Hoofgerecht vegetarisch  2 personen 
211  Paksoi met tomaat en cashewnoten  Bijgerecht  4 personen 
212  Paksoi: Gestoofde zeeduivel (of kabeljauw) in paksoi  hoofdgerecht  2 personen 
213  Paksoi: met roomkaas of geitenkaas  Bijgerecht  4 personen 
214  Paksoi: Oosters gestoofd  bijgerecht  2 personen 
215  Paksoi: Oosterse paksoi met talapiafilet (of makreel)  hoofdgerecht  2 personen 
216  Paksoi: ovenschotel met champignons en pindasaus  Hoofdgerecht  4 personen 
217  Paksoi: Paksoisoep  Soep  4 personen 
218  Paksoi: Rijst met paksoi en gehakt  Hoofdgerecht  4 personen 
219  Paksoi: Stamppot met gehakt en pindakaas  Hoofdgerecht  4 personen 
220  Paksoi: stamppot met sateballetjes  Hoofdgerecht  4 personen 
221  Paksoi: Zomerse paksoistamppot met slavinken  Bijgerecht  2 personen 
222  Palmkool  Hoofdgerecht  4 personen 
223  Palmkool: algemeen  basis  2 personen 
224  Palmkool: pasta  Hoofdgerecht  4 personen 
225  Paprika: gestoofd  bijgerecht  4 personen 
226  Paprika: kalkoen hawaï met sugarsnaps  hoofdgerecht  4 personen 
227  Paprika: Paprika’s roosteren  bijgerecht  2 personen 
228  Paprika: Paprikaquiche  Lunch  4 personen 
229  Paprika: pittige soep  Open dag 2012  2 personen 
230  Paprika: Salade van rode paprika en bleekselderij  Lunch  personen 
231  Paprika: soep met taugé  voorgerecht  - personen 
232  Pastinaak - prei: stamppot  Hoofdgerecht  4 personen 
233  Pastinaak - wortel: geroosterd uit oven  Hoofdgerecht  4 personen 
234  Pastinaak: gebakken pastinaak met hazelnoten  Hoofdgerecht  2 personen 
235  Pastinaak: in sinaasappelsaus  Hoofdgerecht  2 personen 
236  Pastinaak: ovenschotel  Hoofdgerecht  3 à 4 personen 
237  Pastinaak: pannenkoeken  Hoofdgerecht  2 personen 
238  Pastinaak: pastinaak-wortelsalade  Hoofdgerecht  2 personen 
239  Pastinaak: soep met gember en sinaasappel  Soep, voorgerecht  4 personen 
240  Peulen-wortel: peultjes met wortelen  Hoofdgerecht  2 personen 
241  Peultjes-Aubergine: met couscous  Hoofdgerecht, vegetarisch  4 personen 
242  Peultjes-Spitskool: Wokgerecht met mie  Hoofdgerecht, vegetarisch  4 personen 
243  Peultjes: Lauwwarme salade van peultjes  voorgerecht  4 personen 
244  Peultjes: met Indische saus en rijst  Hoofdgerecht  - personen 
245  Peultjes: met penne en ham  Hoofdgerecht  4 personen 
246  Peultjes: Roerbakmie met peultjes en surimisticks  Hoofdgerecht  4 personen 
247  Peultjes: roerbakschotel met champignons  Hoofdgerecht vegetarisch  4 personen 
248  Peultjes: Roergebakken peultjes met biefstuk  Hoofdgerecht  2 personen 
249  Pompoen in witte wijn  Bijgerecht  4 personen 
250  Pompoen uit de oven  Hoofdgerecht  4 personen 
251  Pompoen, gebakken met ui  Bijgerecht  4 personen 
252  Pompoen-blauwschimmelkaassoep  Voorgerecht, soep  8 à 10 personen 
253  Pompoen-stoofschotel met gehakt  Hoofdgerecht  2 personen 
254  Pompoen: Aardappelsalade met pompoen  Hoofdgerecht  4 personen 
255  Pompoen: bonenschotel met butternut pompoen  Hoofdgerecht  6-8 personen 
256  Pompoen: butternut pompoen uit de oven  Bijgerecht  4 personen 
257  Pompoen: Couscous met geroosterde pompoen en paddenstoelen  Hoofdgerecht  2 personen 
258  Pompoen: Kruidige, geroosterde pompoen  Bijgerecht  4 personen 
259  Pompoen: Pittige pompoenburgers  Hoofdgerecht, vegetarisch  4 personen 
260  Pompoen: soep met kippenbouillon , linzen en chorizo  Lunch of hoofdgerecht  4 personen 
261  Pompoen: soep met prei en ui  Voorgerecht, soep  8 à 10 personen 
262  Pompoen: soep met tabasco, crème fraiche feta en munt  Hoofdgerecht  4 personen 
263  Pompoen: Stoof  hoofdgerecht  4 personen 
264  Pompoen: Vleespastei met pompoen  Hoofdgerecht  4 personen 
265  Pompoensoep: met prei en witte wijn  Voorgerecht, soep  4 personen 
266  Pompoentaart met pecannoten  Hoofdgerecht  4 personen 
267  Postelein (winter): maaltijdsalade met feta, bieten en winterpostelein  hoofdgerecht  2 personen 
268  Postelein (Winter): met witte kaas en oregano  Bijgerecht  4 personen 
269  Postelein (Winter): Pasta met postelein en zongedroogde tomaat  Hoofgerecht  4 personen 
270  Postelein (Winter): pittige stamppot postelein  Hoofdgerecht  4 personen 
271  Postelein (winter): salade met champignons en crème fraîche  Hoofdgerecht  2 personen 
272  Postelein: met witte kaas en oregano  bijgerecht  4 personen 
273  Postelein: pizza postelein  Hoofdgerecht  1 personen 
274  Prei-courgettetaart met cashewnoten  Hoofdgerecht  4 personen 
275  Prei-mosselquiche  Hoofdgerecht  4 personen 
276  Prei-mosterdsoep  Voorgerecht, soep  4 personen 
277  Prei: Gegratineerde preischotel  Bijgerecht  4 personen 
278  Prei: Gorgonzola-preicupcake  Bijgerecht  10 personen 
279  Prei: Koolvis met aardappel en prei  Hoofdgerecht  2 personen 
280  Prei: Lichte soep van zomerprei met kervel  Voorgerecht, soep  4 personen 
281  Prei: Macaroni met pesto-prei  Hoofdgerecht  4 personen 
282  Prei: Paddenstoelen-preitaart  Hoofdgerecht  4 personen 
283  Prei: Penne met worst en prei  Hoofdgerecht  4 personen 
284  Prei: Puree met (rauwe) prei  Bijgerecht  4 personen 
285  Preisaus met paprika  Bijgerecht  4 personen 
286  Preischotel  Hoofdgerecht  4 personen 
287  Preistamppot met rookworst  Hoofdgerecht  4 personen 
288  Preitaart met pruimen  Hoofdgerecht  4 personen 
289  Raapjes: antipastogerecht  Bijgerecht  1 personen 
290  Raapjes: stamppot  Hoofdgerecht  4 personen 
291  Raapsteel: Salade met raapsteel, ei en peterselie  Voorgerecht, salade  4 personen 
292  Raapsteel: stamppot  Open dag 2013  2 personen 
293  Raapsteeltjes pesto  Bijgerecht  4 personen 
294  Raapsteeltjes: Soep met ei  Voorgerecht, soep  4 personen 
295  Raapstelen overschotel  Hoofdgerecht  2 personen 
296  Raapstelen: met pasta  hoofdgerecht  2 personen 
297  Raapstelen: Salade met avocado en peterseliedressing  Bijgerecht, salade  4 personen 
298  Raapstelen: Tortilla's met romige raapstelen  Hoofdgerecht  4 personen 
299  Raapstelenstamppot met katenspek en bosui  Hoofdgerecht  4 personen 
300  Rabarber  Bijgerecht  4 personen 
301  Rabarbercrumble  Bijgerecht  4 personen 
302  Radijs: soep van het loof  hoofdgerecht  4 personen 
303  Rode kool (met appeltjes): ovenschotel met gekruid gehakt  hoofdgerecht  2 personen 
304  Rode kool met abrikozen en port  Bijgerecht  2 personen 
305  Rode kool volgens oma's recept  Bijgerecht  4 personen 
306  Rode kool: compote met kruidnagel en honing  bijgerecht  4 personen 
307  Rode kool: gegrilde biefstuk met rode kool  hoofdgerecht  4 personen 
308  Rode kool: met cashewnoten  hoofdgerecht  2 personen 
309  Rode kool: met cranberries  Hoofdgerecht  4 personen 
310  Rode kool: met peren  hoofdgerecht  2 personen 
311  Rode kool: salade met champignons  hoofdgerecht  2 personen 
312  Rode kool: tartaartjes met perensaus  Hoofdgerecht  4 personen 
313  Rode-koolschotel met appel en rookworst  Hoofdgerecht  4 personen 
314  Rode-koolstamppot met gebakken appeltjes  Hoofdgerecht  2 personen 
315  Savooie kool -> zie Groene kool    personen 
316  Schorseneren met ham en ei  Hoofdgerecht  4 personen 
317  Schorseneren met peterselie en citroen  Lunch, vegetarisch  4 personen 
318  Schorseneren: met slagroom en rookworst  Hoofdgerecht  4 personen 
319  Schorseneren: romig  bijgerecht  2 personen 
320  Schorseneren: soep met tuinkers en Jambon d'Ardenne en sherry  voorgerecht  6 personen 
321  Selderij-crèmesoep met witte wijn  Voorgerecht, soep  4 personen 
322  Sla - rode biet: met feta en grapefruit  Bijgerecht  2 personen 
323  Sla: Boter of kropsla - soep met kip, waterkers en aardappels  Voorgerecht, soep  4 personen 
324  Sla: Eikenbladsla met blauwe kaas en peer  Bijgerecht, salade  4 personen 
325  Sla: Geitenkaassalade met Coppaham en krieltjes  Hoofdgerecht  4 personen 
326  Sla: Maaltijdsalade met aardbeien en brie  Hoofdgerecht  4 personen 
327  Sla: met appel, wortel en (geiten) kaas  bijgerecht  2 personen 
328  Sla: met eitapenade  bijgerecht  2 personen 
329  Sla: met grapefruit (of sinaasappel) en kappertjes  bijgerecht  2 personen 
330  Sla: Salade voor warme dagen (fruit, kaas en noten)  Hoofdgerecht  2 personen 
331  Sla: warme salade diverse sla  Open dag 2013  personen 
332  Sla: zomersalade met een bite  bijgerecht  2 personen 
333  Snijbonen: Frisée-snijbonensalade met citroenolijven  Bijgerecht, salade  4 personen 
334  Snijbonensalade met geitenkaas  Lunch, vegetarisch  4 personen 
335  Snijselderij: met garnelen en (inkt)vis  Hoofdgerecht  4 personen 
336  Sperziebonen: Curry met naanbrood  Hoofdgerecht  4 personen 
337  Sperziebonen: in zalmcurry  Hoofdgerecht  2 personen 
338  Sperziebonen: met gierst en tomaten  hoofdgerecht  3 personen 
339  Sperziebonen: met kip en appel  Hoofdgerecht  2 personen 
340  Sperziebonen: met tomaat en ui  Hoofgerecht, vegetarisch  2 personen 
341  Sperziebonen: op Thaise wijze  hoofdgerecht  2 personen 
342  Sperziebonen: Pasta met sperziebonen  Hoofdgerecht, vegetarisch  4 personen 
343  Sperziebonen: Pastasalade met tonijn en sperziebonen  Hoofdgerecht  4 personen 
344  Sperzieboon: vispotje  Hoofdgerecht  4 personen 
345  Spinazie of andijvie à la creme (luxe)  Bijgerecht  2 personen 
346  Spinazie-waterkers: Groentestrudel met geitenkaas  Hoofdgerecht  4 personen 
347  Spinazie/Snijbiet (of kool, paksoi) : ovenschotel met aardappel  Hoofdgerecht  2 personen 
348  Spinazie/Snijbiet: gestoofde snijbiet  Hoofdgerecht  2 personen 
349  Spinazie/Snijbiet: Lente salade  Open dag 2013  2 personen 
350  Spinazie/Snijbiet: Omelet met snijbiet  Hoofdgerecht  4 personen 
351  Spinazie/Snijbiet: Risotto met snijbiet  Hoofdgerecht  4 personen 
352  Spinazie/Snijbiet: Salade met gegrilde groenten  voorgerecht  4 personen 
353  Spinazie/Snijbiet: snijbietsalade met rooktofu en zonnebloempitjes  Hoofdgerecht  2 personen 
354  Spinazie/snijbiet: Tagliatelle met spinazie en citroenroomsaus  Hoofdgerecht  4 personen 
355  Spinazie: frittata  Hoofdgerecht  4 personen 
356  Spinazie: lasagna met spinazie en ricotta  Hoofdgerecht  2/3 personen 
357  Spinazie: romige spinaziesoep met ham en ei  Hoofdgerecht  4 personen 
358  Spinazierijst met kipfilet  Hoofdgerecht  4 personen 
359  Spinaziesoep met knoflookcroutons  Voorgerecht, soep  4 personen 
360  Spitskool ovenschotel (koolhydraatvrij)  Hoofdgerecht  4-5 personen 
361  Spitskool roerbaksoep  Voorgerecht, soep  4 personen 
362  Spitskool: Broodje shoarma met spitskool  Hoofdgerecht  4 personen 
363  Spitskool: Gevulde koolrolletjes  Hoofdgerecht  4 personen 
364  Spitskool: Roerbakspitskool  Hoofdgerecht  4 personen 
365  Spitskool: Roergebakken spitskool met cashewnoten  Hoofdgerecht  4 personen 
366  Spitskool: Stamppot met spitskool, gebakken salami en tomaat  Hoofdgerecht  4 personen 
367  Spitskool: Vispakketjes met citroen-spitskool  Hoofdgerecht  2 personen 
368  Spitskoolsalade  Hoofdgerecht  6 personen 
369  Spruit: Spruitjes gratin met spek, room en amandelen  Hoofdgerecht  8 personen 
370  Spruiten: frittata  bijgerecht  4 personen 
371  Spruitjes (of kool)/Prei/Ui: met champignons, spek, kerrie en mosterd  Hoofdgerecht  4 personen 
372  Spruitjes - Wortel: Geroosterde wintergroenten  Hoofdgerecht  4 personen 
373  Spruitjes met pittige kaas  Hoofdgerecht  4 personen 
374  Spruitjes met volkoren penne  Hoofdgerecht  4 personen 
375  Spruitjes: ovenschotel met penne en zalm  Hoofdgerecht  4 personen 
376  Spruitjes: stamppot met appel en kerrie  Hoofdgerecht, vegetarisch  4 personen 
377  Stoofpeer: Eendeborst met stoofpeer, karamel en kaneel  Hoofdgerecht  4 personen 
378  Suikermaïs: maïs-courgettesoep  Voorgerecht  2 personen 
379  Suikermaïs: suikermaïs met tijm en kaas voor 2 personen  Bijgerecht  2 personen 
380  Suikermais op de barbecue  Bijgerecht  4 personen 
381  Tomaat: carpaccio  Open dag 2012  personen 
382  Tomaat: Tomaat-krielsalade  bijgerecht  4 personen 
383  Tomaten: Caprese met mozerella en basilicum  bijgerecht  - personen 
384  Tomaten: gevulde tomaat met spinazie en ei uit de oven  Bijgerecht  4 personen 
385  Tuinbonen op zijn Grieks  Hoofdgerecht  4 personen 
386  Tuinbonen: aardappelsalade  hoofdgerecht  2 personen 
387  Tuinbonen: dubbel gedopt  Bijgerecht  - personen 
388  Tuinbonen: met vis  hoofdgerecht  2 personen 
389  Tuinbonen: Pasta met tuinbonen en geitenkaas  Hoofdgerecht  2 personen 
390  Ui: Gepofte rode ui in wijnsiroop  Bijgerecht, vegetarisch  4 personen 
391  Ui: Zuid-Franse uienpizza  Hoofdgerecht  4 personen 
392  Veldsla (winterpostelein): Stamppot met tomaten  Hoofdgerecht  4 personen 
393  Veldsla: Kipsalade met croutons  Hoofdgerecht  4 personen 
394  Veldsla: met gestoofde ui  Bijgerecht  2 personen 
395  Veldsla: met rode biet, feta en grapefruit  Bijgerecht  2 personen 
396  Veldsla: met spekjes en appel  Bijgerecht, salade  4 personen 
397  Veldsla: pittige salade met feta en olijven  bijgerecht  2 personen 
398  Veldsla: salade met appel en geitenkaas  Bijgerecht  2 personen 
399  Veldsla: salade met geroosterde uien en blauwe kaas  Voorgerecht, salade  4 personen 
400  Veldsla: Stamppot met spek en crème fraîche  Hoofdgerecht  4 personen 
401  Veldsla: stamppot met spekjes en bieslook  Hoofdgerecht  4 personen 
402  Venkel, ovenschotel met zachte geitenkaas  Hoofdgerecht  4 personen 
403  Venkel-Courgette-Paprika: Couscoussalade met geroosterde groenten  Hoofdgerecht  4 personen 
404  Venkel-grapefruit salade  Voorgerecht, salade  4 personen 
405  Venkel/Prei: soep  Voorgerecht, vegetarisch  2 personen 
406  Venkel: bolletjes  Bijgerecht  4 personen 
407  Venkel: Frisse venkelsalade  Voorgerecht, salade  4 personen 
408  Venkel: Gebakken venkel met kerstomaatjes, olijven, knoflook en olijfolie  Bijgerecht  6 personen 
409  Venkel: Gebakken venkel met knoflookboter en vermout  Bijgerecht  4 personen 
410  Venkel: gestoofd in bouillon  Bijgerecht  4 personen 
411  Venkel: lasagne  Hoofdgerecht  4 personen 
412  Venkel: macaroni met camembert  Hoofdgerecht  4 personen 
413  Venkel: met sardientjes en olijven  bijgerecht  2 personen 
414  Venkel: met zalm en sla  hoofdgerecht  2 personen 
415  Venkel: ovenschotel met garnalen  Bijgerecht  4 personen 
416  Venkel: ovenschotel met koriander en tijgerscampies  Hoofdgerecht  2 personen 
417  Venkel: ovenschotel met zalm en aardappels  hoofdgerecht  2 personen 
418  Venkel: ragout van venkel en Italiaanse worst  Hoofdgerecht  4 personen 
419  Venkel: venkel-appelsalade  Hoofdgerecht  4 personen 
420  Venkelrisotto  Hoofdgerecht  2 personen 
421  Venkelsoep  Voorgerecht, soep  4 personen 
422  Venkelsoep met cherrytomaatjes  Voorgerecht, soep  4 personen 
423  Visfilet met rabarber-honingsaus  Hoofdgerecht  4 personen 
424  Voorjaarssoep  Voorgerecht, soep  4 personen 
425  Waspeen (wortel) - broccoli : Ovenschotel met gehakt  hoofdgerecht  2 personen 
426  Waspeen (wortel) met kerrie en rozijnen  hoofdgerecht  2 personen 
427  Waspeen (wortel): geglaceerde wortelen met radijsjes  bijgerecht  2 personen 
428  Waspeen (wortel): Pittige waspeen  hoofdgerecht  2 personen 
429  Waspeen (Wortel): Roergebakken worteltjes met basilicum  Bijgerecht  4 personen 
430  Waspeen (Wortel): Worteltjes met verse gember  Bijgerecht  4 personen 
431  Waspeen of winterpeen: Worteltjes, gebakken met komijn, tijm, boter en Chardonnay  Hoofdgerecht  4 personen 
432  Waspeen of winterwortel: Wortel-gembersoep  Voorgerecht, soep  4 personen 
433  Waspeen: wortelsoep met gember en rode curry  lunch  4 personen 
434  Waterkers-spinazie: Groentestrudel met geitenkaas  Hoofdgerecht  4 personen 
435  Winterpeen: Wortelsalade  Voorgerecht, salade  4 personen 
436  Winterpostelein -> zie Postelein (winter)    personen 
437  Witlof met blauwschimmelkaas en pasta  Hoofdgerecht  4 personen 
438  Witlof, gevuld in rauwe ham  Hoofdgerecht  4 personen 
439  Witlof, Oosters  Hoofdgerecht  2 personen 
440  Witlof-appelstamppot met Leidse kaas  Hoofdgerecht  4 personen 
441  Witlof-frittata met kaas uit de oven  Hoofdgerecht, vegetarisch  4 personen 
442  Witlof: aardappeltaart  hoofdgerecht  4 personen 
443  Witlof: Gebakken witlof met tijm, sinaasappelsap, knoflook en boter  Hoofdgerecht  4 personen 
444  Witlof: Gegratineerde witlof met tomatensaus  Hoofdgerecht  4 personen 
445  Witlof: Italiaanse ovenschotel  Hoofdgerecht  4 personen 
446  Witlof: Roergebakken witlof met hete garnalen  Hoofdgerecht  4 personen 
447  Witlof: Romige witlof met mosselen  Hoofdgerecht  2 personen 
448  Witlof: Schnitzel met zoete witlof  Hoofdgerecht  4 personen 
449  Witlof: schotel met gehakt en (kastanje)champignons  Hoofdgerecht  4 personen 
450  Witlof: stamppot met gerookte zalm  Hoofdgerecht  4 personen 
451  Witlof: stamppot met pepersteak  Hoofdgerecht  4 personen 
452  Witlof: tarte tartin  voorgerecht  4 personen 
453  Witlof: witloftaart met rode ui en brie  Hoofdgerecht  4 personen 
454  Witlof: zwitserse witlof met kip  hoofdgerecht  4 personen 
455  Witlofsalade met chorizo  Bijgerecht, salade  4 personen 
456  Witte Kool: Indonesische kool  hoofdgerecht  personen 
457  Witte kool: Koolsalade met gehakte noten en kaas  Voorgerecht, salade  4 personen 
458  Witte kool: Krautsalat de echte Duitse witte kool salade  Hoofdgerecht  3-4 personen 
459  Witte kool: Machtige kooltaart voor 2 personen  Hoofdgerecht  2 personen 
460  Witte Kool: witte kool met kip en taugé  Hoofdgerecht  2 personen 
461  Wortel - bosui - radijs: Geroosterd  bijgerecht  2 personen 
462  Wortel - Courgette (Paprika, prei enz): Pasteibakje met zomergroenten  Lunch  4 personen 
463  Wortel, Hutspot uit de oven  Hoofdgerecht  4 personen 
464  Wortel/Ui/Paprika: verwarmende soep  Open dag 2013  2 personen 
465  Wortel: Aardappel-wortelstoof  Hoofdgerecht  4 personen 
466  Wortel: kaastaartjes  bijgerecht  4 personen 
467  Wortel: Lucia's wortelrecept  Open dag 2013  2 personen 
468  Wortel: Pittige worteltaart  Hoofdgerecht  4 personen 
469  Wortel: stoofpot met runderlappen en wijn  hoofdgerecht  4 personen 
470  Wortelpeterselie - zie Pastinaak    personen 
471  Wortelpeterselie: Couscous met pompoenpitten en citrusdressing  Hoofdgerecht  2 personen 
472  Wortelpeterselie: gestoofd met knoflook, tijm en kaneel  Bijgerecht  4 personen 
473  Yacon wortel: salade yacon-courgette  Bijgerecht  3-4 personen 
474  Yacon: Siberische yaconsoep  Voorgerecht  4 personen 
475  Yacon: slaatje van boerenkool en yacon  Bijgerecht  4 personen 
476  Zilversteel met ham  hoofdgerecht  2-3 personen 
477  Zilversteel met noten  Hoofdgerecht  4 personen 
478  Zilversteel: algemeen  hoofdgerecht  2-3 personen 
479  Zoete bataat met prei en tomaat  Hoofdgerecht  2 personen 
480  Zoete bataat met vis en Aziatische kruiden  Hoofgerecht  2 personen 
481  Zoete bataat soep  Voorgerecht  4-6 personen 
482  Zoete bataat: een vergeten groente  - personen 
483  Zoete bataat: frietjes uit Actifry  Open dag 2017  4 personen 
484  Zoete bataat: salade  Bijgerecht  4 personen 
485  Zoete bataat: stamppot  Hoofdgerecht  4 personen 
486  Zuurkool op z’n Hongaars  Bijgerecht  4 personen 
487  Zuurkool pasta schotel  Hoofdgerecht  4 personen 
488  Zuurkool- Paddestoelen-stamppot met blauwaderkaas  Hoofdgerecht, vegetarisch  4 personen 
489  Zuurkool-kerrie-schotel  Hoofdgerecht  4 personen 
490  Zuurkool-ovenschotel  Hoofdgerecht  4 personen 
491  Zuurkool: Hamrolletjes met zuurkool en kaas  Hoofdgerecht  4 personen 
492  Zuurkool: in honing gebakken appel met zuurkool en eendenborst  hoofdgerecht  4 personen 
493  Zuurkool: Kipfilet met appelzuurkool  Hoofdgerecht  4 personen 
494  Zuurkool: met paddenstoelen en wijn  hoofdgerecht  4 personen 
495  Zuurkool: pittig met zalm  Hoofdgerecht  4 personen 
496  Zuurkool: Schotel met appel en kaneel  Hoofdgerecht  4 personen 
497  Zuurkool: Schotel met wortel en rozijnen  hoofdgerecht  4 personen 
498  Zuurkool: winterschotel  Hoofdgerecht  4 personen 
499  Zuurkool: zuurkool-mango wrap  hoofdgerecht  4 personen 
500  Zuurkoolquiche  Hoofdgerecht  4 personen 
501  Zuurkoolrösti  Hoofdgerecht  4 personen 
502  Zuurkoolsalade  Bijgerecht  4 personen 
503  Zuurkoolschotel met röstideksel  Hoofdgerecht  4 personen 
504  Zuurkoolsoep met kip  Hoofdgerecht  4 personen 
505  Zuurkoolstamppot met abrikozen  Hoofdgerecht  4 personen 
506  Zuurkoolstamppot met kaas en gedroogde tomaatjes  Hoofdgerecht  4 personen 
507  Zuurkooltaartjes met uienringen  Bijgerecht, salade  4 personen 

Zoek een recept op ingredient. Links naar andere recepten vindt u op de pagina met recepten links

BTW nr. NL1504.38.084.B.02  

Contact | Disclaimer | Stuur doorSitemap | Privacy AVG

Website by: Sander Sanders