Biologische Tuinderij De Twee Linden
Biologische Tuinderij De Twee Linden

Recepten

De Twee Linden in Reek

Ekoplaza Webwinkel afhaalpuntSKAL EKO

EU Organic

 

Recepten met biologische groenten

receptenIn de receptendatabase staan momenteel 502 lekkere recepten! U kunt op 3 manieren zoeken op ingrediënten:

  1. Typ het ingredient en klik daarna op de zoekbutton
  2. Klik op een van de suggesties die verschijnen tijdens het typen
  3. Gebruik de speciale zoekfuncties

Zoek een recept met:



Groene kool of Savooiekool: Farfalle met savooiekool, pancetta, tijm en mozzarella, Hoofdgerecht 4 personen

1 grote savooiekool (buitenste bladeren verwijderd, in vieren, het hart verwijderd, de kool in dunne  10 plakjes pancetta of mager rookspek, in dunne plakjes  
1 teen knoflook, fijngehakt  tijm  
1 handvol geraspte Parmezaanse kaas  500 gr. farfalle (Pasta)  
zout  zwarte peper uit de molen  
200 gr. buffelmozzarella, in blokjes van 1 cm.  olijfolie extra vierge  
2 handen vol pijnboompitten, licht geroosterd  

 

Bak in een pan de pancetta in een beetje olijfolie goudbruin. Doe de knoflook en de tijm erbij en laat die zachtjes meebakken. Doe er, als de knoflook zacht is, de savooienkool en de Parmezaanse kaas bij, roer alles door en leg het deksel op de pan. Laat nog 5 min. smoren terwijl je de pan af en toe schudt. Kook ondertussen de farfalle in gezouten kokend water 'al dente'. Breng de kool, wanneer die lekker zacht is, op smaak en smeuïg met wat peperige olijfolie extra vierge. Schep de uitgelekte farfalle door de kool en meng er op het allerlaatste moment de mozzarella en de pijnboompitten door. Serveer meteen.


Of bekijk alle 502 recepten van deze site. Links naar andere recepten vindt u op de pagina met recepten links

BTW nr. NL1504.38.084.B.02  

Contact | Disclaimer | Stuur doorSitemap | Privacy AVG

Website by: Sander Sanders