Recepten met biologische groenten
In de receptendatabase staan momenteel 521 lekkere recepten! U kunt op 3 manieren zoeken op ingrediënten:
- Typ het ingredient en klik daarna op de zoekbutton
- Klik op een van de suggesties die verschijnen tijdens het typen
- Gebruik de speciale zoekfuncties
Courgette: ovenschotel met kabeljauw en zoete aardappel, Hoofdgerecht 2 personen
150 gr courgette (aubergine kan ook) | 50 gr huttekase |
110 gr champignons | 230 gr kabeljauw |
100 gr paprika | 100 gr zoete aardappel |
olijfolie | 1 tl mosterd |
dille | chili olie |
Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de groente in blokjes. Doe in een bakje een eetlepel olijflolie met een beetje zout, peper en een uitgeknepen teentje knoflook erbij. Meng het tot een soort dressing. Doe de groente en zoete aardappel in een ovenschotel en meng je dressing er door heen. Doe de ovenschotel 15 minuten in de oven.
Leg ondertussen de kabeljauw op een bord en doe een klein beetje chili olie over de vis. Verdeel dan een beetje peper en een goede theelepel mosterd over de vis. Als laatste nog een beetje dille erover.
Als de ovenschotel met groente klaar is, leg je de vis op de groente en verdeel je de huttekase over je groente. Zet de ovenschotel weer in de oven voor 15 minuten.
Smakelijk eten!