Recepten met biologische groenten
In de receptendatabase staan momenteel 521 lekkere recepten! U kunt op 3 manieren zoeken op ingrediënten:
- Typ het ingredient en klik daarna op de zoekbutton
- Klik op een van de suggesties die verschijnen tijdens het typen
- Gebruik de speciale zoekfuncties
Spinazie: frittata, Hoofdgerecht 4 personen
100 gr spinazie | 200 gr cherrytomaatjes gehalveerd |
1 rode paprika | 8 eieren |
75 ml crème fraîche | 75 gr geraspte Parmezaanse kaas |
75 gr verse geitenkaas | zwarte peper en zeezout |
2 middelgrote aardappelen in schijfjes | 1 rode ui fijngesneden |
2 eetlepels olijfolie |
Verwarm de oven voor op 200 graden. Vet een lage oven schaal in met olijfolie. Verhit de olie in een koekenpan op middelhoog buur. Voed de aardappelschijfjes en ui toe en bak gaar in 20 minuten, onder af en toe omscheppen. Voeg de spinazie toe en bak een paar minuten mee, totdat de spinazie geslonken is. Schep de helft in de ovenschaal. Bestrooi die laag met de helft van de tomaatjes en stukjes paprika. Verkruimel de helft van de geitenkaas erover. Schep daar de rest van het aardappelmengsel op, vervolgens de overgebleven tomaatjes en stukjes paprika en de rest van de geitenkaas. Klop de eieren los met de crème fraîche en Parmezaanse kaas. Breng op smaak met peper en zout en giet het over de groenten in de ovenschaal. Bak in de oven in ongeveer 30 minuten gaar en dien op.