Biologische Tuinderij De Twee Linden
Biologische Tuinderij De Twee Linden

Recepten

De Twee Linden in Reek

Ekoplaza Webwinkel afhaalpuntSkal 6268

EU Organic

 

Recepten met biologische groenten

receptenIn de receptendatabase staan momenteel 521 lekkere recepten! U kunt op 3 manieren zoeken op ingrediënten:

  1. Typ het ingredient en klik daarna op de zoekbutton
  2. Klik op een van de suggesties die verschijnen tijdens het typen
  3. Gebruik de speciale zoekfuncties

Zoek een recept met:



Pompoen: Stoof, hoofdgerecht 4 personen

850 gram pompoen  250 gram chorizo (in plakjes)  
2 rode uien (in kwarten)  2 tl paprikapoeder  
2 tenen knoflook (fijngesneden)  1 blikje tomaten-puree (70 gr)  
gegrilde rode paprika 295 gram  500 gram krieltjes (gehalveerd)  
350 ml kippenbouillon (heet)  150 m witte port  
400 gram linzen (blik uitgelekt)  1 bakje platte peterselie (20 gr, grofgesneden)  

  1. 1. Snijd de pompoen in parten. Verwijder de zaden en de draderige binnenkant met een lepel en snijd met een scherp mes de schil eraf. Halveer de parten in de lengte.
  2. 2. Bak de chorizo in een gietijzeren pan zonder olie of boter op middelhoog vuur goudbruin en krokant. Schep uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier. Laat het bakvet in de pan.
  3. 3. Bak hierin de ui met de paprikapoeder 3 min. op middelhoog vuur. Bak de knoflook 3 min. mee. Voeg de tomatenpuree toe en bak 2 min. mee. Voeg de paprika, pompoen, krieltjes, bouillon en port toe. Roer door en breng aan de kook.
  4. 4. Leg de deksel schuin op de pan en laat op laag vuur in 25 min. gaar stoven. Schep regelmatig om. Voeg de linzen na 15 min. toe. Controleer na 20 min. of de pompoen en de krieltjes gaar zijn. Schep 2/3 van de chorizo met de helft van de peterselie door de stoof. Verdeel de rest van de chorizo en peterselie erover.

Of bekijk alle 521 recepten van deze site. Links naar andere recepten vindt u op de pagina met recepten links

BTW nr. NL1504.38.084.B.02  

Contact | Disclaimer | Stuur doorSitemap | Privacy AVG

Website by: Sander Sanders