Biologische Tuinderij De Twee Linden
Biologische Tuinderij De Twee Linden

Recepten

De Twee Linden in Reek

Ekoplaza Webwinkel afhaalpuntSKAL EKO

EU Organic

 

Recepten met biologische groenten

receptenIn de receptendatabase staan momenteel 502 lekkere recepten! U kunt op 3 manieren zoeken op ingrediënten:

  1. Typ het ingredient en klik daarna op de zoekbutton
  2. Klik op een van de suggesties die verschijnen tijdens het typen
  3. Gebruik de speciale zoekfuncties

Zoek een recept met:



Venkel-Courgette-Paprika: Couscoussalade met geroosterde groenten, Hoofdgerecht 4 personen

500 gr. couscous  1 courgette, in kleine blokjes  
1 rode paprika, in blokjes  1 venkelknol, in smalle partjes  
2 teentjes knoflook, fijngesneden  4 el. olijfolie  
500 gr. half-om-halfgehakt  75 gr. rucola  
15 gr. basilicum, fijngesneden  50 gr. pijnboompitten, geroosterd  
50 gr. pittige kaas, grof geraspt  

 

Doe de couscous in een grote schaal, schenk er 850 ml. kokend water op en laat 5 min. wellen. Schep de courgette, paprika, venkel, helft van de knoflook en 2 eetl. olie om in een schaal. Voeg zout en peper naar smaak toe.

Verhit een grote koeken- of hapjespan met antiaanbaklaag. Rooster de groenten in de droge pan op matig hoog vuur in 6-8 min. beetgaar. Schep ze uit de pan.

Verhit de resterende olie, fruit de rest van de knoflook en bak het gehakt met zout en peper naar smaak rul en gaar. Schep het gehakt bij de groenten.

Roer de couscous met een vork los en meng met het groenten-gehaktmengsel, de rucola, het basilicum en de pijnboompitten. Breng op smaak met zout en peper en schep op een grote schaal. Strooi de kaas over de lauwwarme couscoussalade.


Of bekijk alle 502 recepten van deze site. Links naar andere recepten vindt u op de pagina met recepten links

BTW nr. NL1504.38.084.B.02  

Contact | Disclaimer | Stuur doorSitemap | Privacy AVG

Website by: Sander Sanders