Recepten met biologische groenten
In de receptendatabase staan momenteel 521 lekkere recepten! U kunt op 3 manieren zoeken op ingrediënten:
- Typ het ingredient en klik daarna op de zoekbutton
- Klik op een van de suggesties die verschijnen tijdens het typen
- Gebruik de speciale zoekfuncties
Wortelpeterselie: gestoofd met knoflook, tijm en kaneel, Bijgerecht 4 personen
800 gram wortelpeterselie | 2 uien |
4 tenen knoflook | 4 eetlepels tomatenpuree |
2 theelepels tijm | 1 theelepel kaneel |
zeezout naar smaak | olijfolie |
Ui schillen, op de wortelkant neerzetten en halveren. Beide helften met de lijnen van de ui mee in smalle partjes snijden. Ui fruiten in olie. Knoflook fijn hakken en toevoegen aan de uien.
Wortelpeterselie wassen, indien nodig schillen met een dunschiller, in kleine blokjes snijden en met een klein scheutje water toevoegen aan de uien. Overige ingrediënten toevoegen en ongeveer 10 minuten stoven.
Lekker met gehaktballetjes of gebakken tempé, pasta of rijst en een salade van veldsla of winterpostelein.