Recepten met biologische groenten
In de receptendatabase staan momenteel 521 lekkere recepten! U kunt op 3 manieren zoeken op ingrediënten:
- Typ het ingredient en klik daarna op de zoekbutton
- Klik op een van de suggesties die verschijnen tijdens het typen
- Gebruik de speciale zoekfuncties
Broccoli: mozzarellaschotel, hoofdgerecht 4 personen
600 gram broccoli | 700 gram aardappelschijfjes |
ansjovisfilets (1 blikje) | 2 theelepels tijm |
125 gram mozzarella |
Verwarm de oven voor op 200 °C. Kook de broccoli (in roosjes en steel in plakjes) in water met zout in 4 minuten beetgaar. Giet af en laat uitlekken.
Verdeel de helft van de broccoli, de helft van de aardappelschijfjes en de ansjovis over de ingevette ovenschaal. Bestrooi met 1 theelepel tijm en peper en zout naar smaak. Bedek met de helft van de mozzarella. Herhaal met de rest van de ingrediënten.
Bak de broccolischotel in de oven in ongeveer 35 minuten (Dek af met aluminiumfolie als de schotel te donker wordt).