Recepten met biologische groenten
In de receptendatabase staan momenteel 521 lekkere recepten! U kunt op 3 manieren zoeken op ingrediënten:
- Typ het ingredient en klik daarna op de zoekbutton
- Klik op een van de suggesties die verschijnen tijdens het typen
- Gebruik de speciale zoekfuncties
Bleekselderij: overschotel met kaas en vis, hoofdgerecht 4 personen
1 struik bleekselderij | 700 gram aardappelschijfjes (gekookt) |
1 pot verse pastasaus carbonara | 400 gram pangasiusfilet |
75 gram geraspte (belegen) kaas |
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de stengels bleekselderij los van de struik. Verwijder met een dunschiller eventuele stugge draden. Halveer de stengels bleekselderij en kook ze in water met zout in ongeveer 8 minuten beetgaar. Laat ze in een vergiet uitlekken.
Kook de aardappelschijfjes 5 minuten in water met zout. Laat ze ook in een vergiet uitlekken.
Schep de aardappelschijfjes in de ovenschaal en lepel de carbonarasaus erover. Bestrooi de stukken vis met zout en peper en leg ze op de aardappelschijfjes. Verdeel de stengels bleekselderij over de vis en strooi de kaas erover.
Zet de schaal op het rooster in het midden van de oven en laat het gerecht in 25 minuten gaar en lichtbruin worden.