Recepten met biologische groenten
In de receptendatabase staan momenteel 521 lekkere recepten! U kunt op 3 manieren zoeken op ingrediënten:
- Typ het ingredient en klik daarna op de zoekbutton
- Klik op een van de suggesties die verschijnen tijdens het typen
- Gebruik de speciale zoekfuncties
Boerenkool: ovenschotel met hüttenkäse, hoofdgerecht 4 personen
600 gram panklare boerenkool | 4 gedroogde tomaatjes, in reepjes |
200 gram hüttenkäse | 2 eetlepels olijfolie |
2 rode uien (in partjes) | 2 teentjes knoflook |
50 gram oude kaas |
Oven voorverwarmen op 200 °C. In wok olie verhitten en ui met knoflook 1 minuut fruiten.
Boerenkool toevoegen en al omscheppend laten slinken. Tomaatjes erdoor scheppen en scheutje water toevoegen. Op smaak brengen met zout en peper. Boerenkool overdoen in ovenschaal en hüttenkäse erover uitstrijken. Oude kaas erover strooien en schaal in oven schuiven. Gerecht in 15-20 min. goudbruin en gaar laten worden. Lekker bij gehaktballen of braadworst.