Biologische Tuinderij De Twee Linden
Biologische Tuinderij De Twee Linden

Recepten

De Twee Linden in Reek

Ekoplaza Webwinkel afhaalpuntSKAL EKO

EU Organic

 

Recepten met biologische groenten

receptenIn de receptendatabase staan momenteel 502 lekkere recepten! U kunt op 3 manieren zoeken op ingrediënten:

  1. Typ het ingredient en klik daarna op de zoekbutton
  2. Klik op een van de suggesties die verschijnen tijdens het typen
  3. Gebruik de speciale zoekfuncties

Zoek een recept met:



Wortel: stoofpot met runderlappen en wijn, hoofdgerecht 4 personen

700 gram runderlappen  2 uien  
2 teentjes knoflook  1 kilo wortel  
50 gram boter  100 gram magere spekreepjes (biologisch) of vegetarische pittige reepjes  
zout en peter  3 1/2 dl rode bordeaux  
1/2 theelepel tijm  2 laurierblaadjes  
1 bouillontablet  1 bakje (kastanje) champignons  
1 eetlepel maizena  

 

Vlees in dobbelstenen snijden. Uien en knoflook pellen en snipperen. Wortels schoonmaken en in plakjes snijden.
In braadpan helft van boter verhitten en vlees rondom bruin bakken. Spek ongeveer 2 minuten meebakken.
Ui, knoflook en wortel toevoegen en circa 2 minuten zachtjes bakken. Vlees bestrooien met zout en peper. Wijn, 4 dl water, tijm en laurierblaadjes in pan doen. Bouillontablet erboven verkruimelen.
Vlees afgedekt ongeveer 3 uur zachtjes stoven. Champignons schoonmaken met keukenpapier en in vieren snijden. In koekenpan rest van boter verhitten en champignons al omscheppend circa 5 minuten bakken. Champignons aan vlees toevoegen. In kopje maizena gladroeren met 2 eetlepels water en al roerend stoofvocht binden. Saus op smaak brengen met zout en peper.

Serveren met gekookte krielaardappels bestrooid met peterselie.


Of bekijk alle 502 recepten van deze site. Links naar andere recepten vindt u op de pagina met recepten links

BTW nr. NL1504.38.084.B.02  

Contact | Disclaimer | Stuur doorSitemap | Privacy AVG

Website by: Sander Sanders