Recepten met biologische groenten
In de receptendatabase staan momenteel 521 lekkere recepten! U kunt op 3 manieren zoeken op ingrediënten:
- Typ het ingredient en klik daarna op de zoekbutton
- Klik op een van de suggesties die verschijnen tijdens het typen
- Gebruik de speciale zoekfuncties
Bleekselderij: Mediterrane (wok), Bijgerecht 2 personen
a struik bleekselderij | 1 rode ui |
1 teen knoflook | 4 takjes tijm |
2 eetlepels olijfolie | 250 gram cherry tomaat in blokjes |
zout en peper |
Bleekselderij schoonmaken en schuin in stukjes snijden. Tomaat in blokjes snijden. Ui pellen, halveren en in dunne partjes snijden. Partjes loshalen. Knoflook pellen en in plakjes snijden. Blaadjes van takjes tijm rissen. Wok verhitten tot gloeiend heet. Olie over panbodem laten uitvloeien. Bleekselderij en ui al omscheppend ca. 2 minuten bakken, knoflook en tijm toevoegen en geheel nog ca. 2 minuten roerbakken. Tomatenblokjes in wok doen. Groentemengsel nog 5-10 minuten verwarmen tot bleekselderij beetgaar is. Op smaak brengen met zout en peper.
Serveren bij gegrilde vis.