Biologische Tuinderij De Twee Linden
Biologische Tuinderij De Twee Linden

Recepten

De Twee Linden in Reek

Ekoplaza Webwinkel afhaalpuntSKAL EKO

EU Organic

 

Recepten met biologische groenten

receptenIn de receptendatabase staan momenteel 502 lekkere recepten! U kunt op 3 manieren zoeken op ingrediënten:

  1. Typ het ingredient en klik daarna op de zoekbutton
  2. Klik op een van de suggesties die verschijnen tijdens het typen
  3. Gebruik de speciale zoekfuncties

Zoek een recept met:



Peultjes: met penne en ham, Hoofdgerecht 4 personen

400 gram paddestoelen  6 eetlepels olijfolie  
1 eetlepel verze rozemarijn  2 tenen knoflook, geperst  
100 gram parmaham in stukjes  200 gram peultjes  
300 gram penne (of andere pasta)  75 gram pecorino, in stukjes  

 

Verwarm de oven voor op 200 °C. Maak de paddenstoelen schoon. Halveer alleen de heel grote exemplaren en laat de rest heel. Schep de paddenstoelen in een braadslede om met 2 el olie, rozemarijn, knoflook en naar smaak zout en peper. Zet de braadslede op het rooster in het midden van de oven en rooster de paddenstoelen in 15 min. gaar. Schep ze af en toe om.

Verhit intussen de rest van de olie in een hapjespan en bak de stukjes parmaham hierin 2 minuten. Voeg de peultjes en 2 el water toe en stoof ze afgedekt in ca. 8 minuten gaar.

Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep enkele eetlepels kookvocht bij de peultjes. Giet de penne af en doe de pasta terug in de pan. 4. Schep de peultjes met parmaham en de paddenstoelen door de pasta en breng op smaak met zout en peper. Verdeel het gerecht over 4 diepe warme borden en schaaf de kaas erboven.

Lekker met een spinazie-salade.


Of bekijk alle 502 recepten van deze site. Links naar andere recepten vindt u op de pagina met recepten links

BTW nr. NL1504.38.084.B.02  

Contact | Disclaimer | Stuur doorSitemap | Privacy AVG

Website by: Sander Sanders