Recepten met biologische groenten
In de receptendatabase staan momenteel 521 lekkere recepten! U kunt op 3 manieren zoeken op ingrediënten:
- Typ het ingredient en klik daarna op de zoekbutton
- Klik op een van de suggesties die verschijnen tijdens het typen
- Gebruik de speciale zoekfuncties
Andijvie: Carpaccio, Hoofdgerecht 2 personen
1 krop andijvie | 1 teen knoflook |
4 gedroogde tomaatjes | 50 gram parmazaanse kaas |
50 gram pijnboompitten | 2 eetlepels olijfolie |
peper naar smaak |
Knoflook fijn hakken en een paar minuten fruiten in olie op een laag vuur totdat ze lichtbruin kleurt. Andijvie wassen en in reepjes snijden, met een klein scheutje water toevoegen aan de knoflook en in ongeveer 10 minuten beetgaar stoven. Pijnboompitjes een paar minuten roosteren in een droge koekenpan op een laag vuur totdat ze lichtbruin kleuren. Tomaatjes in smalle reepjes snijden. Kaas raspen met een fijne rasp. Andijvie over twee platte borden verdelen. Kaas, tomaatjes en pitjes over de andijvie strooien. Peper boven de carpaccio malen.