Recepten met biologische groenten
In de receptendatabase staan momenteel 521 lekkere recepten! U kunt op 3 manieren zoeken op ingrediënten:
- Typ het ingredient en klik daarna op de zoekbutton
- Klik op een van de suggesties die verschijnen tijdens het typen
- Gebruik de speciale zoekfuncties
Bloemkool: ovenschotel met champignon en tomaat, Hoofdgerecht 2-3 personen
1 kg bloemkool | 1 bakje champignons |
250 gram tomaten | 1 eetlepel zonnebloemolie |
30 gram boter | 4 dl kruidenbouillon |
100 gram roomkaas | 3 eetlepels crème fraîche |
1 eetlepel kerriepoeder |
Oven op 200 graden voorverwarmen.
Bloemkool circa 15 minuten koken laten uitlekken en in een ingevette ovenschaal leggen.
Champignons in olie fruiten en de tomaten in partjes 1 minuut meebakken, bij de bloemkool scheppen. Van de boter, bloem en bouillon een saus maken. Roer de kaas, crème fraîche en de kerrie erdoor. Breng het op smaak met peper en zout. Saus op de groenten schenken en in de oven 15 minuten goudbruin laten kleuren.
Lekker met bijvoorbeeld kip.