Recepten met biologische groenten
In de receptendatabase staan momenteel 521 lekkere recepten! U kunt op 3 manieren zoeken op ingrediënten:
- Typ het ingredient en klik daarna op de zoekbutton
- Klik op een van de suggesties die verschijnen tijdens het typen
- Gebruik de speciale zoekfuncties
Koolraap: gevulde forel met koolraappuree, Hoofdgerecht 4 personen
50 gram hazelnoten | 30 gram verse peterselie |
2 teentjes knoflook | 1 eetl olijfolie |
1 eetl witte wijn azijn | 4 forellen |
150 gram rauwe ham | 600 gram koolraap (staafjes) |
150 gram tuinerwten | 100 ml melk |
Oven voorverwarmen op 200 ºC. Ovenschaal bekleden met bakpapier. Hazelnoten in droge koekenpan goudbruin roosteren. Peterselie met knoflook en hazelnoten fijnmalen. Olie en azijn erdoor mengen, op smaak brengen met zout en peper. Buikholten van forellen met notenmengsel vullen.
Forellen met plakjes rauwe ham omwikkelen, in ovenschaal leggen en in ca. 20 min. in midden van oven gaarbakken. Intussen koolraap in 15 min. gaarkoken. Tuinerwten volgens aanwijzingen op pak bereiden. Melk verwarmen. Koolraap afgieten, warme melk toevoegen en met stamper tot grove puree stampen. Tuinerwten en puree mengen, op smaak brengen met zout en peper. Vis serveren met puree.