Recepten met biologische groenten
In de receptendatabase staan momenteel 521 lekkere recepten! U kunt op 3 manieren zoeken op ingrediënten:
- Typ het ingredient en klik daarna op de zoekbutton
- Klik op een van de suggesties die verschijnen tijdens het typen
- Gebruik de speciale zoekfuncties
Bleekselderij of groenselderij: gevuld, Vegetarisch voorgerecht of borrelhapje 4 personen
8 stengels bleekselderij | 200 gr. ricotta of cottage cheese |
100 gr. belegen kaas in kleine blokjes | 1 tl. olijfolie |
1 bakje tuinkers |
Verwarm de oven voor op 200 graden. Maak de bleekselderij schoon en snijd de stengels in vieren. Bestrooi de stukken bleekselderij naar smaak met zout en (versgemalen) peper.
Schep de ricotta om met de blokjes belegen kaas en breng op smaak met zout en (versgemalen) peper. Schep het kaasmengsel in de stukken bleekselderij, bestrijk ze dun met olie en zet ze 10 min. in het midden van de oven. Verdeel de tuinkers over de vulling. Dit gerecht kan warm of koud worden gegeten.