Recepten met biologische groenten
In de receptendatabase staan momenteel 521 lekkere recepten! U kunt op 3 manieren zoeken op ingrediënten:
- Typ het ingredient en klik daarna op de zoekbutton
- Klik op een van de suggesties die verschijnen tijdens het typen
- Gebruik de speciale zoekfuncties
Zuurkoolschotel met röstideksel, Hoofdgerecht 4 personen
1 bakje kastanjechampignons (250 gr.) | 2 tenen knoflook |
1 grote ui | 3 eetlepels olijfolie |
2 bakjes Quorn Fijngehakt (Ã 175 gr.) | zout |
1 zak zuurkool | peper |
1 bekertje zure room | 3 eetlepels grove mosterd |
400 gram rösti |
Oven voorverwarmen op 200°C. Champignons schoonmaken en in plakjes snijden. Knoflook pellen en fijnsnijden. Uien pellen en snipperen. In roerbakpan olie verhitten en knoflook en uica. 1 minuut fruiten. Champignons ca. 3 min. meebakken. Quorn erdoor scheppen en op smaak brengen met zout en peper.
Zuurkool afgieten. In kom mosterd en zure room door elkaar roeren en zuurkool erdoor scheppen. Op smaak brengen met zout en peper en in ovenschaal uitspreiden. Quornmengsel erop scheppen. Rösti erover verdelen en bestrooien met zout en flink veel peper.
In midden van oven zuurkoolschotel in ca. 40 minuten bakken tot aardappellaagje knapperig en goudbruin is.