Biologische Tuinderij De Twee Linden
Biologische Tuinderij De Twee Linden

Recepten

De Twee Linden in Reek

Ekoplaza Webwinkel afhaalpuntSKAL EKO

EU Organic

 

Recepten met biologische groenten

receptenIn de receptendatabase staan momenteel 502 lekkere recepten! U kunt op 3 manieren zoeken op ingrediënten:

  1. Typ het ingredient en klik daarna op de zoekbutton
  2. Klik op een van de suggesties die verschijnen tijdens het typen
  3. Gebruik de speciale zoekfuncties

Zoek een recept met:



Venkelrisotto, Hoofdgerecht 2 personen

2 sjalotjes  180 gr margarine  
1 kleine venkelknol  150 gr risotto  
350 ml water  2 dl droge wiite wijn  
kruidenbouillontablet  3 eetl. pijnboompitten  
0,75 dl. slagroom  

 

Was een kleine venkelknol, snijd het onderkantje en de stelen eraf en snijd de knol in reepjes. Snipper 2 sjalotjes. Verhit in een pan 30 gr. margarine en bak hierin zachtjes de sjalotjes (1 minuut) en bak de venkel al roerende een minuut of twee mee. Voeg 150 gr. margarine toe, en schep als ze gesmolten is 150 gr. risotto door de groenten en bak ze mee tot de korrels glazig bruin kleuren. Giet 2 dl. droge witte wijn erbij en laat dit door de rijst opnemen. Giet nu 350 ml. water bij de risotto en verkruimel een kruidenbouillontablet erboven. Af en toe omroeren en laat de rijst zonder deksel op de pan in een minuut of 20 net aan gaar koken.

Bak in een droge koekenpan 3 eetl. pijnboompitten goudbruin. Roer 0,75 dl. slagroom door de risotto en verdeel de risotto over 4 borden. Bestrooi met peper uit de molen en met de pijnboompitten.

Lekker met veldsla en een dressing van balsamico en olijfolie.


Of bekijk alle 502 recepten van deze site. Links naar andere recepten vindt u op de pagina met recepten links

BTW nr. NL1504.38.084.B.02  

Contact | Disclaimer | Stuur doorSitemap | Privacy AVG

Website by: Sander Sanders