Recepten met biologische groenten
In de receptendatabase staan momenteel 521 lekkere recepten! U kunt op 3 manieren zoeken op ingrediënten:
- Typ het ingredient en klik daarna op de zoekbutton
- Klik op een van de suggesties die verschijnen tijdens het typen
- Gebruik de speciale zoekfuncties
Spitskool: Roerbakspitskool, Hoofdgerecht 4 personen
1 spitskool (500 gr.) | 500 gr. verse doperwten (of 100 gr. uit de diepvries) |
1 theel. komijnzaad | 1 theel. gemalen komijn |
2 laurierblaadjes | mespunt chilipoeder, kurkuma en garam masala |
1/2 theel. suiker | zout naar smaak |
olie om in te bakken |
Doperwten doppen, wassen en in ong. 5 min. beetgaar koken in weinig water. Spitskool in reepjes snijden. Scheut olie verwarmen en komijn en laurier kort roerbakken. Koolreepjes, doperwten en de rest van de ingrediënten toevoegen en 5 min. roerbakken. Met het deksel op de pan nog een paar min. op laag vuur laten staan, tot de kool beetgaar is.