Recepten met biologische groenten
In de receptendatabase staan momenteel 521 lekkere recepten! U kunt op 3 manieren zoeken op ingrediënten:
- Typ het ingredient en klik daarna op de zoekbutton
- Klik op een van de suggesties die verschijnen tijdens het typen
- Gebruik de speciale zoekfuncties
Snijbonen: Frisée-snijbonensalade met citroenolijven, Bijgerecht, salade 4 personen
400 gr. snijbonen | 2 el. citroensap |
1 theel. scherpe mosterd | 3 eetl. walnootolie |
3 eetl. olijfolie | 50 gr. walnoten in stukjes gebroken, evt. geroosterd |
1 blikje citroenolijven (200 gr.) | 200 gr. frisée-sla evt. gemengd met ijsbergsla |
Snijbonen diagonaal in stukken van 3 cm. snijden. Snijboonruiten in 3 min. beetgaar koken. In zeef onder koud water afspoelen en laten uitlekken. In slakom dressing kloppen van citroensap, mosterd, walnoot- en olijfolie. Op smaak brengen met zout en peper. Walnoten kort roosteren in droge koekenpan en op bord laten afkoelen.
Olijven halveren en met snijbonen door dressing scheppen. Frisée-sla door snijbonen mengen. Walnoten boven salade in stukjes breken.