Biologische Tuinderij De Twee Linden
Biologische Tuinderij De Twee Linden

Recepten

De Twee Linden in Reek

Ekoplaza Webwinkel afhaalpuntSKAL EKO

EU Organic

 

Recepten met biologische groenten

receptenIn de receptendatabase staan momenteel 502 lekkere recepten! U kunt op 3 manieren zoeken op ingrediënten:

  1. Typ het ingredient en klik daarna op de zoekbutton
  2. Klik op een van de suggesties die verschijnen tijdens het typen
  3. Gebruik de speciale zoekfuncties

Zoek een recept met:



Preischotel, Hoofdgerecht 4 personen

500 gr. hamlappen, in blokjes  1 el. paprikapoeder  
75 gr. boter  1 teentje knoflook, fijngehakt  
1 kg kruimige aardappels, geschild en in stukken  750 gr. prei, in ringen  
½ el. grove mosterd  150 ml. melk, warm  
nootmuskaat  50 gr. paneermeel  

 

Kruid het vlees met zout, peper en paprikapoeder en laat dit even intrekken. Bak het vlees in 25 gr. boter op middelhoog vuur bruin. Laat de knoflook 1-2 min. meebakken. Stoof het vlees met de deksel schuin op de pan in 30 min. gaar. Kook de aardappels in een bodempje water met de deksel op de pan in 20 min. gaar.

Fruit de prei in 25 gr. boter en voeg de mosterd toe. Breng op smaak met zout en peper. Verwarm de oven voor op 200 graden. Giet de aardappels af, stamp ze fijn en voeg al roerend een klontje boter en de warme melk toe. Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat.

Schep het preimengsel in een ovenschaal (inhoud 2 l.), verdeel het vlees en de jus erover en strijk de puree over het vlees uit. Strooi de paneermeel over de puree en leg er klontjes boter op. Schuif de schaal in de oven en laat deze in 30-40 min. goudbruin worden.


Of bekijk alle 502 recepten van deze site. Links naar andere recepten vindt u op de pagina met recepten links

BTW nr. NL1504.38.084.B.02  

Contact | Disclaimer | Stuur doorSitemap | Privacy AVG

Website by: Sander Sanders