Recepten met biologische groenten
In de receptendatabase staan momenteel 521 lekkere recepten! U kunt op 3 manieren zoeken op ingrediënten:
- Typ het ingredient en klik daarna op de zoekbutton
- Klik op een van de suggesties die verschijnen tijdens het typen
- Gebruik de speciale zoekfuncties
Knolselderij: Aardappel-knolselderij-gratin, Hoofdgerecht 2 personen
250 gr. aardappels in plakjes | 250 gr. knolselderij in plakjes |
1 ui in plakjes | zout |
versgemalen peper | 1,25 dl. crème fraîche |
1 teentje knoflook uitgeperst | 100 gr. achterham kleiner gescheurd |
125 gr. geraspte kaas |
Oven voorverwarmen op 200 graden. Aardappel, knolselderij, ui in water met zout in 5 min. bijna gaar koken, laten uitlekken. Creme fraîche met knoflook verwarmen. Groentemengsel, ham en helft van kaas door knoflookroom roeren. Op smaak brengen met zout en peper. Mengsel in ovenschaal scheppen. Rest van de kaas erover strooien. Gerecht in midden van oven in ongeveer 20 min. een mooi korstje laten krijgen. Lekker met gekookte groene groente of sla.