Biologische Tuinderij De Twee Linden
Biologische Tuinderij De Twee Linden

Privacy

AVG / GDPR

Ekoplaza Webwinkel afhaalpuntSkal 6268

EU Organic

 

Wij gaan zorgvuldig met de door u aangeleverde gegevens om.

De resultaten van het aanmeldingsformulier, formulier voor het afmelden tijdens vakanties en het infoformulier worden rechtstreeks naar onze administratie gemaild en niet op een webserver opgeslagen.

U kunt zich via deze site abonneren op onze nieuwsbrief en/of op de actuele inhoud van de pakketten, via uw eigen RSS reader. U kiest zo zelf voor een abonnement en kunt u zich ook zelf weer hiervoor afmelden op elk gewenst moment. Op deze website zijn de nieuwsbrieven en de inhoud van de pakketten ook altijd te zien.

Uw naam, adresgegevens, keuze van pakket en bezorgadres hebben wij uiteraard nodig om onze diensten te kunnen leveren. Ze worden op een computer op het bedrijf opgeslagen. De door u aangeleverde gegevens worden niet aan derden verstrekt of verkocht. Als u ons hierom verzoekt, kunnen wij u inzage geven in uw door ons opgeslagen gegevens. Op uw verzoek kunnen deze worden gerectificeerd of geanomiseerd.

Onze contactgegevens vindt u via het menu onderaan elke pagina van deze website.

De website van de Autoriteit Persoonsgegevens bevat meer info. Hier kunt u ook terecht voor het melden van een klacht en voor voorbeeldbrieven voor een verzoek om gegevens in te trekken.

BTW nr. NL1504.38.084.B.02  

Contact | Disclaimer | Stuur doorSitemap | Privacy AVG

Website by: Sander Sanders