Biologische Tuinderij De Twee Linden
Biologische Tuinderij De Twee Linden

Meest actuele nieuwsbrief: Nieuwsbrief 90, wo 4 maart 2015

Ekoplaza Webwinkel afhaalpuntSKAL EKO

EU Organic

 

za 17 augustus 2013

Nieuwsbrief 84 voor alle groente-abonnees

17 augustus 2013

Nieuwsbrief voor alle groenteabonnees

Rondje bedrijf

Na een lekkere vakantie (een week gewandeld in Zwitserland) zijn we er weer volop tegenaan gegaan. Net voor we op vakantie gingen was het noodweer (onweer en windstoten). Voor het eerst zijn toen de bonen om gegaan en een deel van de maïs. Gelukkig zijn de planten zelf niet beschadigd en konden we het weer herstellen. Alles groeit nu goed door. Niet te warm en af en te een buitje. We hebben al weer bijna het buitenplantseizoen gehad. Nog wat sla en snijbiet. Later komen nog de winterpostelein en veldsla. Deze groeien onder lage temperaturen en zijn redelijk vorstbestendig.

De kassen worden de komende weken weer volgepland met onder andere andijvie, raapsteel, paksoi en ook nog winterpostelein en veldsla voor later in het seizoen.

 

Binnenkort!

We gaan meedoen aan een proef van Udea. Dat is onze biologische groothandel en de Ekoplaza's doen hier ook aan mee. Je kunt dan via de webwinkel van Ekoplaza je boodschappen doen en deze worden dan afgeleverd bij een winkel naar keuze. Ekoplaza Oss en Uden doen ook mee aan de test. Wij zijn ook gevraagd als test afhaalpunt.
Wil je alvast kijken hoe het werkt en wat er te koop is: https://webshop.ekoplaza.nl of via www.ekoplaza.nl en dan op webshop klikken.
Zodra wij weten wanneer wijzelf mee gaan doen, krijgen de abonnees in Reek hiervan bericht en zullen we dit in de winkel aankondigen. Afhalen is alleen in de boerderijwinkel in Reek.

 

Prijswijziging per 26 augustus

We hebben het al aangekondigd, maar waren helaas iets te snel. Na een herberekening van alle kosten (onder andere btw voor de landbouw, benzine, inkoop plantgoed) maar vooral ook omdat we een goed gevarieerd en gevuld pakket willen blijven aanbieden, gaan we toch andere prijzen doorvoeren. Deze gaat dus volgende week met de nieuwe periode in, dus vanaf 26 augustus (week 35). De prijzen worden nu:

Groenten 1 persoon van €    7,35 naar
€    8,00
  2 persoons van €    7,35 naar €    8,00
  4 persoons van €  10,50 naar €  11,50
  6 persoons van €  13,65 
naar
€  15,00
Fruit
klein
€    5,80 naar €    6,50
  groot €    7,35 naar €    8,00

 

Kratten

Graag alle kratten weer inleveren. Op deze kratten zit statiegeld (dus niet ons eigendom). Regelmatig komen niet alle kratten terug en dit kost het bedrijf geld.

 

Factuur per e-mail altijd nummer vermelden!

We bieden de mogelijkheid om zelf over te maken. Om deze mogelijkheid te behouden is het noodzakelijk, bij de betaling het nummer vermeld in de mail over te nemen. Dit is altijd terug te vinden door ons. Vooral belangrijk als je via een andere naam of ander rekeningnummer overmaakt! Als dit niet gebeurd, blijft de betaling open staan met alle gevolgen van dien.

Nieuwe betalingsperiode

We zijn al weer aan het eind van de huidige periode. De nieuwe betaalperiode begint 26 augustus. Deze loopt van week 35 t/m week 42 2013 (26 augustus t/m 20 oktober 2013). Zaterdag 19 oktober zullen de betalingen aangemaakt worden en de mail verstuurd. Wil je nog iets wijzigen/vakantie doorgeven, dan kan dat vóór zaterdag per e-mail. Dan kan het nog verwerkt worden met de betaling, daarna niet meer.
Als je via telebankieren overmaakt, krijg je de factuur per e-mail. Deze ook graag binnen 2 weken betalen, met vermelding van het nummer. Mensen met automatisch incasso krijgen ook een e-mail met betalingsgegevens. Het bedrag wordt 27 augustus van de betaalrekening afgeschreven.

Ook opzeggingen voor die datum: alleen dan kan alles tijdig verwerkt worden.

Met vriendelijke groet,


Meino Koning, Antoinette Mooren, Kell  (en Jan) Eradus en Charlotte Smink

 

E-mail:   info@2linden.nl                telefoon: 0486-476048           website: www.2linden.nl


Links naar lekkere recepten: Recepten pagina

BTW nr. NL1504.38.084.B.02  

Contact | Disclaimer | Stuur doorSitemap | Privacy AVG

Website by: Sander Sanders