Biologische Tuinderij De Twee Linden
Biologische Tuinderij De Twee Linden

Meest actuele nieuwsbrief: Nieuwsbrief 90, wo 4 maart 2015

Ekoplaza Webwinkel afhaalpuntSKAL EKO

EU Organic

 

za 14 juli 2012

Nieuwsbrief 79 voor alle groente-abonnees

Rondje bedrijf

Regen regen regen... nog meer regen? Na regen moet een keer zonneschijn komen, toch????
De tuin doet het ondanks de regen nog goed, alleen zijn er wat groentes later, zoals de bonen (sperzie- en snijboon). Hopelijk zijn die over twee weken een keer zover.
En het onkruid doet het goed, het is nu lastig te schoffelen. Het groeit te snel weer aan.

We hebben een record opbrengst peulen gehad. Dit jaar voor het eerst een ander ras, dat niet zo hoog wordt, maar dus zeer productief en sterk is. Totaal is er ongeveer 500 kg peulen geplukt! Dat is veel, want peul weegt niet veel. Het heeft dit jaar dus ook veel in het pakket gezeten. Volgend jaar kunnen we dus iets minder planten.

Oproep hulp prei planten

We zijn erg blij met alle leuke reacties die we hebben gehad, en we hebben 10 werklustige kinderen en een enthousiaste "oudere jongere" gehad.
De prei zat er vlot in, helaas zijn de foto's verloren gegaan. Het ging zo snel, dat er nog wat andere klusjes zijn gedaan, zoals maïs wieden en boerenkool planten. Wat erg fijn was, omdat Kell net in deze week op vakantie was. We liggen dus nog steeds op schema.

Open Dag

Ondanks het slechte weer was de opkomst goed en hebben we een heel gezellige en geslaagde open dag gehad. Er zijn ongeveer 300 belangstellenden geweest, gewapend met paraplu's en laarzen. We hebben door alle publiciteit veel nieuwe klanten in de winkel en ook veel nieuwe abonnees erbij.

Website

Vanwege het 20 jarig bestaan hebben we toch wat wijzigen doorgevoerd die we al langer van plan waren. De voorpagina heeft nu roulerende foto's en ook de foto's die bij "ons bedrijf" staan zijn geheel vernieuwd. We kunnen ze nu ook zelf plaatsen. Dus een aantal foto's van de open dag 2012 staan er al op.

Vakantie

Wij gaan zelf weer met vakantie! We zijn weg van 28 juli t/m 7 augustus. Vandaar dat deze nieuwsbrief en de mail met betalingsgegevens een week eerder zijn als normaal.

Kell neemt alles verder waar (winkel, levering abonnementen), alleen de administratie is dus niet bezet, de mail wordt die week dus niet beantwoord! Als het even kan, graag ruim voor de 28 juli mailen.

Nieuwe betalingsperiode

We krijgen naderen al weer het eind van de huidige periode. De nieuwe betaalperiode begint 30 juli 2012. Hij loopt van week 31 t/m week 38 2012 (30 juli t/m 23 september 2012).
Zaterdag 21 juli, een week eerder als normaal, zullen de betalingen aangemaakt worden en de mail verstuurd. Wil je nog iets wijzigen/vakantie doorgeven, graag voor vrijdag 20 juli, het liefst per e-mail doorgeven. Dan kan het nog verwerkt worden met de betaling.
Wij verzoeken je de acceptgiro binnen 2 weken te betalen na het begin van de periode.
Als je via telebankieren o.i.d. overmaakt, krijg je dan een e-mail. Ook mensen met automatisch incasso krijgen dan e-mail. Voor degenen die via automatisch incasso betalen: het bedrag wordt dinsdag 31 juli van de betaalrekening afgeschreven.

Ook opzeggingen graag voor die datum. Een of twee weken later betekent voor ons erg veel administratief werk! 


Links naar lekkere recepten: Recepten pagina

BTW nr. NL1504.38.084.B.02  

Contact | Disclaimer | Stuur doorSitemap | Privacy AVG

Website by: Sander Sanders