Biologische Tuinderij De Twee Linden
Biologische Tuinderij De Twee Linden

Meest actuele nieuwsbrief: Nieuwsbrief 90, wo 4 maart 2015

Ekoplaza Webwinkel afhaalpuntSKAL EKO

EU Organic

 

do 8 december 2011

Nieuwsbrief 75 voor alle groente-abonnees

Rondje bedrijf

Een kort rondje. We hebben genoeg andere zaken te melden deze keer. We hebben nog volop groentes van eigen land. En zijn al weer bezig met het nieuwe jaar voorbereiden (onder andere plantgoed en zaden bestellen).

 

Herkomst groentes en fruit periode december tot maart

Aardappel, witte en rode kool, knolselderij Hem Cuppen uit Beers
Ui en biet Piet van Andel, Zeewolde
 Groene en spitskool, pompoen Biobrass, Zeewolde
 Pastinaak, schorseneren, aardpeer, wortel Jan van Geffen, Lelystad
 Witlof Van Raay, Nijmegen
 Zuurkool Kramer, Zuid Scharwoude
 Champignons Heeren, Uden
 Appels en peren Harry van den Elzen, Zeeland
 Prei, boerenkool, veldsla, postelein van ons zelf

 Spruit, wortel, ui, koolraap, kiemen en groentes uit buitenland (zoals bloemkool, broccoli, venkel, bleekselderij, courgette, Udea, Veghel
paprika uit Zuid Europa)

Biologische Groothandel Udea, Veghel

 Alle soorten fruit, behalve appel en peer

Udea, Veghel

                                

Alle groentes en fruit van derden (dus ook de groothandel) staan onder controle van SKAL of een andere gelijkwaardige buitenlandse organisatie.

Dubbel pakket met Kerst!

 

Het is al weer zover. De laatste weken van het jaar naderen al weer. Kerst valt voor ons gunstig, niet in de leverdagen. Deze blijven dus hetzelfde. Week 51 (22, 23 december en 24 december nog voor Reek) worden weer de dubbele pakketten geleverd. Week 52 is dan GEEN levering!

 

Week 50 is de inhoud van het dubbele pakket bekend en staat het op posters bij de afhaalpunten en extra bij de inhoud van het pakket op de website en gaan we een extra mailing hierover doen.
Het dubbele pakket zit in dezelfde krat als altijd (dus geen twee kratjes of fruittassen!) Het is een luxe pakket, gericht op de Kerst, met daarbij wat aanvullingen voor de week erna.

 

LET OP: abonnees met een levering in de ONEVEN weken krijgen ook een dubbel pakket en wordt € 7,00 extra in rekening gebracht. Als je het pakket niet wilt (het is namelijk niet mogelijk een enkel pakket te krijgen!), dan graag voor week 51 je op vakantie melden. Dan wordt er uiteraard de normale verrekening gemaakt. We zullen dit ook nog voor alle zekerheid mailen.

 

Prijswijziging

 

Het is al weer een tijd terug (september 2008) en we ontkomen er niet aan om de prijzen iets te verhogen met 5 % per type pakket. Onder andere inflatiecorrectie, gestegen kosten van inkoop, brandstof en dergelijke zijn hier de oorzaak van. De wijziging gaat de volgende periode (week 07 t/m 14 2012) pas in, dat is op 13 februari 2012.

 

Groenten 1 persoon Combi van 7,00 naar 7,35
  2 persoons van 7,00 naar 7,35
  4 persoons van 10,00 naar 10,50
  6 persoons van 13,00 naar 13,65
Fruit Klein van 5,50 naar 5,80
  Groot van 7,00 naar 7,35

 

Opgeven vakantie en afhalen pakket

 

Het gaat soms nog wel eens fout met afhalen. Geef daarom altijd de dag door dat het pakket niet wordt opgehaald, en niet de vakantieweek. Die kunnen namelijk verschillen. Als je bijvoorbeeld op zondag 6 mei op vakantie gaat, zul je het pakket die op donderdag 3 of vrijdag 4 mei niet op willen halen.

Het afhalen zelf gaat ook soms fout, zeker als iemand anders een keer ophaalt. Laat ons dat aub wel even weten, want we hebben dan wel een abonnee die mis grijpt. Dat gebeurt vaak bij dezelfde mensen, die het laatst komen.

 

Kratjes terugbrengen!

 

Breng aub de groentekratjes terug. Vooral in Wanroij en Grave krijgen we te weinig 2 persoons kratjes terug. We komen dan te kort voor het maken van de pakketten en we kunnen niet zomaar aan meer kratjes komen.

Nieuwe betalingsperiode

We krijgen naderen al weer het eind van de huidige periode.
De nieuwe betaalperiode begint 19 december. Hij loopt van week 51 2011 t/m week 06 2012 (19 december 2012 t/m 12 februari 2012).  

Vrijdag 16 december zullen de betalingen aangemaakt worden en de mail verstuurd. Wil je nog iets wijzigen/vakantie doorgeven, graag voor (in verband met weekend weg) uiterlijk donderdag 15 december, het liefst per e-mail doorgeven. Dan kan het nog verwerkt worden met de betaling.

 

Wij verzoeken je de acceptgiro binnen twee weken te betalen. Als je via telebankieren o.i.d. overmaakt, krijg je dan een e-mail. Ook mensen met automatisch incasso krijgen dan e-mail.

 

Voor degenen die via automatisch incasso betalen: het bedrag wordt dinsdag 20 december van de betaalrekening afgeschreven.

 

Ook opzeggingen graag voor die datum. Een of twee weken later betekent voor ons erg veel administratief werk!

Bedankt alvast voor de medewerking.


Links naar lekkere recepten: Recepten pagina

BTW nr. NL1504.38.084.B.02  

Contact | Disclaimer | Stuur doorSitemap | Privacy AVG

Website by: Sander Sanders