Biologische Tuinderij De Twee Linden
Biologische Tuinderij De Twee Linden

Meest actuele nieuwsbrief: Nieuwsbrief 90, wo 4 maart 2015

Ekoplaza Webwinkel afhaalpuntSKAL EKO

EU Organic

 

za 15 oktober 2011

Nieuwsbrief 74 voor alle groente-abonnees

 

Rondje bedrijf

We hebben net alweer de eerste nachtvorst gehad. De andijvie en veldsla konden pas om half 10 geoogst worden. De komende dagen wordt even spannend. We hebben nog aardig wat op het land staan. Een aantal van deze groentes, zoals venkel, kan niet goed tegen vorst (onder de -2). In tegenstelling tot venkel vinden kunnen onder andere prei en boerenkool er beter tegen.

Langzamerhand wordt het op het bedrijf rustiger. De laatste veldsla wordt geplant in de kas, voor de oogst in februari. Ook valt er met het onkruid nog weinig te doen, alleen in de kas moeten we het nog bijhouden.

Het land wordt winterklaar gemaakt en binnenkort gaan we de hagen/houtwallen weer snoeien. In deze maanden valt er altijd nog genoeg te doen, maar we maken nu weer normale werkweken in plaats van de 50/60 uur in het hoogseizoen.

 "Nieuwe" administratieve kracht

Sinds een paar weken helpt Kell ook mee met de mailverwerking. Het kan dus zijn dat er niet "Namens de Twee Linden, Antoinette" onder staat, maar Kell.

Vooral de vakantiemeldingen worden altijd dinsdagmiddag verwerkt, het kan dus zijn dat je wat langer op een bevestiging moet wachten.

 Streekfair de Maashorst

Het was een keer redelijk goed weer. Pas aan de eind van de dag ging het regenen. Omdat het deze keer in Oss was in plaats van Uden, ook veel andere mensen gezien en er weer wat klanten aan over gehouden. Ook was het voor ons de aanleiding om toch eindelijk nieuwe borden te maken. Een staat nu voor aan de weg en de andere bij de oprit naar de boerderijwinkel. Dit heeft ook weer klanten uit de nieuwe woonwijk achter ons opgeleverd. Op  naar de 600 groenteabonnees.

Nieuwe betalingsperiode

We krijgen naderen al weer het eind van de huidige periode.
De nieuwe betaalperiode begint 24 oktober. Hij loopt van week 43 t/m week 50 2011 (24 oktober t/m 18 december 2011). 

LET OP: omdat we het weekend weg zal pas maandag de betalingen aangemaakt worden en de mail verstuurd. Wil je nog iets wijzigen/vakantie doorgeven, graag voor (in verband met weekend weg) uiterlijk maandag 17 oktober, het liefst per e-mail doorgeven. Dan kan het nog verwerkt worden met de betaling.

Wij verzoeken je de acceptgiro binnen twee weken te betalen. Als je via telebankieren o.i.d. overmaakt, krijg je dan een e-mail. Ook mensen met automatisch incasso krijgen dan e-mail.

Voor degenen die via automatisch incasso betalen: het bedrag wordt dinsdag 25 oktober van de betaalrekening afgeschreven.

Ook opzeggingen graag voor die datum. Een of twee weken later betekent voor ons erg veel administratief werk!

Bedankt alvast voor de medewerking.

 Met vriendelijke groet,

 

Meino Koning, Antoinette Mooren en Kell Eradus

 


Links naar lekkere recepten: Recepten pagina

BTW nr. NL1504.38.084.B.02  

Contact | Disclaimer | Stuur doorSitemap | Privacy AVG

Website by: Sander Sanders