Biologische Tuinderij De Twee Linden
Biologische Tuinderij De Twee Linden

Meest actuele nieuwsbrief: Nieuwsbrief 90, wo 4 maart 2015

Ekoplaza Webwinkel afhaalpuntSKAL EKO

EU Organic

 

zo 26 juni 2011

Nieuwsbrief 73 voor alle groente-abonnees

Rondje bedrijf

Na regen komt zonneschijn, maar dus ook (gelukkig) andersom. Een groter verschil kan er weer niet zijn met de vorige periode. Voor de natuur was het ook hoognodig.
Het blijft wel spannend met die weersovergangen. 8 kilometer verderop is er veel hagel gevallen, als die hier was gevallen, hadden we het nu rustig gehad.
De afgelopen weken zijn er druk geweest. Het is ook de drukste tijd van het jaar, oogsten, planten, onkruid schoffelen/wieden en voorbereiding Open Dag. De peulen die dan ook net geoogst moeten worden, vragen veel tijd. Er is dit jaar wel 300 kilo geplukt. Maar nu (helaas) is de oogst van de peulen een stuk minder. Niet meer genoeg voor alle pakketten.
Ook de tuinbonen hebben het heel goed gedaan. We hebben zelfs nog voor een gedeelte van de abonnees voor de derde keer tuinbonen.
We zitten net in de zomer, maar over twee weken komt er al weer plantgoed voor de winter: boerenkool, savooiekool en de winterprei. Natuurlijk hebben we tot die tijd nog volop mooie zomerse pakketten. Toch jammer dat er dan juist zoveel abonnees op vakantie zijn. 

Vakantiemeldingen

Graag vakantiemeldingen doorgeven via onze website, knopje "afmelden vakantie". Als het niet anders kan, dan liefst per post of anders telefonisch.
Noteer doorgegeven vakantiemeldingen zelf ook goed. Het gaat vaak fout omdat mensen "op vakantie" toch een pakket ophalen. Iemand anders grijpt dan mis.

Onze vakantie

Het is nog niet zover, nog 4 weken, maar wij zijn zelf op vakantie van woensdag 20 tot en met zaterdag 30 juli. Alles gaat gewoon door, Kell regelt alles (winkel, pakketten maken en leveren). Alleen de mail kan Kell niet beantwoorden, maar deze wordt wel gelezen en eventueel verwerkt.
Ons verzoek is dus weer zo veel mogelijk door te geven voor 19 juli en weer na 30 juli. Wij maken namelijk de leverlijsten al klaar voor die twee weken en dan hoeft Kell die niet meer aan te passen. Hij heeft het al druk genoeg tenslotte. 

Open dag

We hebben een fijne open dag gehad, bezocht door toch nog zo'n 300 mensen, ondanks de weersvoorspellingen. Alleen het laatste half uur viel letterlijk in het water.

Vierdaagse levering

Bij de Vierdaagse veranderen de leverdagen en tijden niet (voor vrijdag: Malden, Wijchen, Overasselt en Grave). Wij zorgen dat alles er ruim op tijd staat.

Nieuwe betalingsperiode

We krijgen al weer de laatste leverweek van de huidige periode.
De nieuwe betaalperiode begint de week er op. Hij loopt van week 27 t/m week 34 2011 (4 juli t/m 28 augustus 2011).  Zaterdag 2 juli gaan we een en ander verwerken en versturen. Wij verzoeken je de acceptgiro binnen twee weken te betalen. Als je via telebankieren o.i.d. overmaakt, krijg je dan een e-mail. Ook mensen met automatisch incasso krijgen dan e-mail.
Voor degenen die via automatisch incasso betalen: het bedrag wordt dinsdag 5 juli van de betaalrekening afgeschreven.

Wil je nog iets wijzigen/vakantie doorgeven, graag voor zaterdag 2 juli, het liefst per e-mail doorgeven. Dan kan het nog verwerkt worden met de betaling. 

 


Links naar lekkere recepten: Recepten pagina

BTW nr. NL1504.38.084.B.02  

Contact | Disclaimer | Stuur doorSitemap | Privacy AVG

Website by: Sander Sanders