Biologische Tuinderij De Twee Linden
Biologische Tuinderij De Twee Linden

Meest actuele nieuwsbrief: Nieuwsbrief 90, wo 4 maart 2015

Ekoplaza Webwinkel afhaalpuntSKAL EKO

EU Organic

 

za 30 april 2011

Nieuwsbrief 72 voor alle groente-abonnees

Rondje bedrijf

Ondanks de droogte van de afgelopen tijd is het toch een groeizame periode geweest. Natuurlijk ook omdat wij kunnen beregenen en in deze tijd van jaar de nachten nog koel zijn met vaak dauwvorming. Zo'n periode in de zomer is veel droogtegevoeliger.

We zijn dus nu al volop aan het oogsten buiten! De eerste radijs, raapsteel, en zelfs paksoi. Jammer genoeg valt de oogst nu bijna samen met de paksoi uit de kas. Overmacht. Volgende week dus voor de tweede keer achter elkaar paksoi in het pakket. Het goed we het ook plannen, het weer regelt het zelf. Maar de komende weken hebben we geen paksoi meer in het pakket.

Volgende week weer spinazie en sla van buiten. De peulen staan volop in bloei, maar daar moeten we nog wel even op wachten. Uit de kassen hebben we mooie groentes kunnen oogsten. Er staat nu nog andijvie, Chinese kool, venkel, groenselderij en peterselie in. De snijbonen zijn al opgekweekt en kunnen volgende week geplant worden in de kas. Dan zijn we wat eerder dan buiten.

Nieuwe bus

Die is eindelijk gearriveerd. Aankomende maandag komt er belettering en hopen dat we daar de komende 10 jaar mee kunnen rijden.

Afhaalpunt Wijchen

Het heeft lang geduurd, maar nu is het dan toch zover. In de Meidoornstraat 26 hebben we een nieuw afhaalpunt voor Wijchen. Als jullie nog mensen weten? Of het zelf handiger vinden, laat even weten. Ophaaltijd is vrijdag van 13 tot 20 uur.

Open dag

Het is vroeg, maar zondag 19 juni hebben we alweer een Open dag! De aankondiging hiervan komt nog op de afhaalpunten te hangen en komt er een berichtje van op de website. Het is in ieder geval van 11 tot 16 uur, uiteraard weer met rondleidingen over het bedrijf, kinderspeeltuin, en dergelijke.

OPROEP MUZIEK: Wie weet nog muziekanten om onze Open Dag muziekaal te omlijsten? Uiteraard tegen een vergoeding.

 

Tegenvallend fruit/groente

We kopen een aantal producten aan, zoals fruit. We proberen slechte producten eruit te laten, maar soms gaat het fout. Of wij missen het, of de kwaliteit valt achteraf toch tegen (snel slecht, zacht enz). Meldt dit uiteraard bij ons, dan kunnen we compenseren en doorspelen naar de leverancier.

Nieuwe betalingsperiode

We krijgen al weer de laatste leverweek van de huidige periode.

De nieuwe betaalperiode begint de week er op. Hij loopt van week 19 t/m week 26 2011 (9 mei t/m 3 juli 2011).  Zaterdag 7 mei gaan we een en ander verwerken en versturen. Wij verzoeken je de acceptgiro binnen twee weken te betalen. Als je via telebankieren o.i.d. overmaakt, krijg je dan een e-mail. Ook mensen met automatisch incasso krijgen dan e-mail.

Voor degenen die via automatisch incasso betalen: het bedrag wordt dinsdag 10 mei van de betaalrekening afgeschreven.

Wil je nog iets wijzigen/vakantie doorgeven, graag voor zaterdag 7 mei, het liefst per e-mail doorgeven. Dan kan het nog verwerkt worden met de betaling.


Links naar lekkere recepten: Recepten pagina

BTW nr. NL1504.38.084.B.02  

Contact | Disclaimer | Stuur doorSitemap | Privacy AVG

Website by: Sander Sanders