Biologische Tuinderij De Twee Linden
Biologische Tuinderij De Twee Linden

Meest actuele nieuwsbrief: Nieuwsbrief 90, wo 4 maart 2015

Ekoplaza Webwinkel afhaalpuntSKAL EKO

EU Organic

 

di 18 januari 2011

Nieuwsbrief 71 voor alle groente-abonnees

Rondje bedrijf

Na regen komt deze winter sneeuw, in plaats van de gebruikelijke zonneschijn. Sneeuw en ijs heeft heel veel mooie en leuke kanten, maar ook mindere. We hebben veel gewandeld in de bossen en dat was sprookjesachtig. Weinig geschaatst maar wel veel met de kinderen in de sneeuw gespeeld. Wat betreft de mindere kanten. De groentes zijn natuurlijk bevroren en op dat moment niet oogstbaar. Hopelijk kunnen we de overgebleven groentes komende week nog oogsten en is de kwaliteit nog voldoende. Jammer genoeg is de boerenkool bezweken onder de sneeuw en vorst. Nu maar hopen voor de prei, postelein en veldsla. Die staan gedeeltelijk in de kassen, dus dat zal wel goed komen.

Ook was het altijd spannend om met de bus op tijd en heelhuids aan te komen bij de afhaalpunten. Dat is allemaal wel goed gegaan, maar dan gaat de bus alsnog onverwachts stuk (de turbo ligt eruit). Hij wordt deze week gerepareerd, want hij net 4 jaar oud en net 1,5 in gebruik bij ons. Dit is voor het eerst gebeurd in al die jaren (vanaf 1993) dat we flink te laat waren met het uitleveren op de donderdag.

Het nieuwe seizoen begint al weer bijna. Nu ja, de voorbereidingen dan. Het plantgoed is al weer besteld en de zaden worden deze week besteld. Eind februari (week 8) krijgen we dan het eerste plantgoed voor de kas!

 

Let op: vakantie! (Maar alles gaat door)

Wij maken hier nog even gebruik van door in deze rustige periode op vakantie te gaan...

Van 9 tot 17 februari is alleen Kell op het bedrijf. Alles gaat door (uitleveringen pakketten, winkel) alleen de mail zal niet beantwoord worden, maar dus WEL verwerkt. Bevestiging/antwoord volgt dan achteraf (na 17 februari).
Het is toch druk voor Kell, ons verzoek is dus om eventuele wijzingen, vakanties en dergelijke voor zondag 6 februari door te geven.

De inhoud van het pakket is dan ook even weer anders, we plaatsen het dan voor 2 leveringen al op de website!

 

Kratten weer inleveren!

Willen jullie aub de kratten weer inleveren. Daar zit statiegeld op en we komen er anders te kort om weer uit te leveren.

Nieuwe betalingsperiode

We krijgen al weer de laatste leverweek van de huidige periode.
De nieuwe betaalperiode begint volgende week. Hij loopt van week 03 t/m week 10 2011 (17 januari t/m 13 maart 2011).
Vrijdag 14 januari gaan we een en ander verwerken en versturen. Wij verzoeken je de acceptgiro binnen twee weken te betalen. Als je via telebankieren o.i.d. overmaakt, krijg je dan een e-mail. Ook mensen met automatisch incasso krijgen dan e-mail.
Voor degenen die via automatisch incasso betalen: het bedrag wordt dinsdag 18 januari van de betaalrekening afgeschreven.

Wil je nog iets wijzigen/vakantie doorgeven, graag voor vrijdag 14 januari, het liefst per e-mail doorgeven. Dan kan het nog verwerkt worden met de betaling.


Links naar lekkere recepten: Recepten pagina

BTW nr. NL1504.38.084.B.02  

Contact | Disclaimer | Stuur doorSitemap | Privacy AVG

Website by: Sander Sanders