Biologische Tuinderij De Twee Linden
Biologische Tuinderij De Twee Linden

Meest actuele nieuwsbrief: Nieuwsbrief 90, wo 4 maart 2015

Ekoplaza Webwinkel afhaalpuntSKAL EKO

EU Organic

 

zo 14 november 2010

Nieuwsbrief 70 voor alle groente-abonnees

Rondje bedrijf

Het houdt maar niet op met regenen. Ik ben blij dat wij niet met zware machines het land op hoeven. Want je ziet overal diepe sporen en kapot gereden land. Want de oogst moet toch van het veld! De komende maanden wordt het dus spannend. Er is al veel geoogst, zoals aardappels, wortels, uien en dergelijk. Wel is het afwachten wat daar de kwaliteit van is op langere termijn (tijden de bewaring). En er zijn zelfs nog groentes die op het land staan, zoals witlofpennen, schorseneren en pastinaak. Hopelijk kunnen die nog van het land af. De verwachtingen voor de komende week zijn gunstig.

In de eigen tuin staat onder andere nog volop prei, boerenkool. Deze krijgen nu toch wel last van de nattigheid. De bladeren van de boerenkool worden van onderaf langzaam geel.
Maar ze zijn nog steeds goed oogstbaar.

Zoals jullie van ons gewent zijn, zullen (ondanks het weer) de pakketten weer goed en gevarieerd gevuld worden.

Levering tijdens kerst

Het lijkt vroeg, maar over 5 weken ongeveer zitten we weer voor de Kerst!
Deze valt nu gunstig voor ons, de leverdagen hoeven niet veranderd te worden (behalve voor Reek). Kerst valt namelijk op zaterdag en zondag, in week 51.

We leveren ook dit jaar weer een alleen een dubbel pakket uit. De kratten zijn dezelfde, maar de inhoud wordt aangepast, gericht op de kerst en daarnaast wat langer houdbare groenten. De inhoud van het pakket wordt twee weken van te voren op speciale posters bij de afhaalpunten opgehangen. We zullen dit jaar ook nog een extra mailing doen, ter herinnering.

De mensen die om de week een pakket hebben (in de oneven weken) moeten wel aangeven of ze het dubbele pakket willen! Als we niks horen leveren we gewoon het dubbele pakket uit. Hiervoor wordt dan wel een extra pakket in rekening gebracht!

Week 52 is er dan géén levering (donderdag 30 en vrijdag 31 december).
Vanaf week 1 2011 is alles weer normaal.

De winkel is open woensdag van 13 - 18 uur, donderdag van 13 - 21 uur en vrijdag van 9 - 16 uur. De pakketten kunnen opgehaald worden donderdag en vrijdag!

Na Kerst is de winkel ook weer open op woensdag van 13 - 18 uur, donderdag van 13 - 21 uur en vrijdag van 9 - 18 uur.

Nieuwe betalingsperiode

We krijgen al weer de laatste leverweek van de huidige periode.
De nieuwe betaalperiode begint volgende week. Hij loopt van week 47 2010 t/m week 02 2011 (22 november t/m 16 januari 2011).
Zaterdag 20 november gaan we een en ander verwerken en versturen. Wij verzoeken je de acceptgiro binnen twee weken te betalen. Als je via telebankieren o.i.d. overmaakt, krijg je dan een e-mail. Ook mensen met automatisch incasso krijgen dan e-mail.
Voor degenen die via automatisch incasso betalen: het bedrag wordt dinsdag 23 november van de betaalrekening afgeschreven.

Wil je nog iets wijzigen/vakantie doorgeven, graag voor zaterdag 20 november, het liefst per e-mail doorgeven. Dan kan het nog verwerkt worden met de betaling.


Links naar lekkere recepten: Recepten pagina

BTW nr. NL1504.38.084.B.02  

Contact | Disclaimer | Stuur doorSitemap | Privacy AVG

Website by: Sander Sanders