Biologische Tuinderij De Twee Linden
Biologische Tuinderij De Twee Linden

Meest actuele nieuwsbrief: Nieuwsbrief 90, wo 4 maart 2015

Ekoplaza Webwinkel afhaalpuntSKAL EKO

EU Organic

 

di 9 februari 2010

Nieuwsbrief 65 voor alle groente-abonnees

Rondje bedrijf

De winter wil niet wijken. Op zich is het in februari wel vaker koud. We hebben nog geen problemen, wel is de kwaliteit van de prei en boerenkool wat minder de steeds terugkerende vorst. Ook winterpostelein en veldsla zijn wat klein gebleven. Hopelijk kunnen we wel in de kassen planten. De plantjes komen namelijk al week 7 binnen en als het heel hard vriest (we hebben niet verwarmde kassen), hebben we wel een probleem. Dan zit de vorst ook daar in de grond.
Voor de volle grond hebben we nog tot de 1e week van maart tijd om te bemesten en te ploegen. Ook hiervoor moet de vorst uit de grond zijn en de grond mag ook niet te nat zijn. Dus het blijft spannend deze winter, hoe we het voorjaar in gaan.
De pakketten kunnen we nog goed vullen. Soms is de variatie misschien iets minder, maar dat is altijd al in de wintermaanden. Gelukkig is er goede aanvoer uit het zuiden van Europa, zoals onder andere broccoli. De bloemkool is nu overal schaars en duur. Deze kost op dit moment bijvoorbeeld 2 euro per stuk voor een mooie grote. Vandaar dat er laatst kleine bloemkooltjes in het pakket zaten. Het is een heel gepuzzel nu om een goed gevarieerd betaalbaar pakket samen te stellen. Maar volgens ons lukt het aardig.

Vakantie

Wij zijn op vakantie tot en met 18 februari en niet in de gelegenheid de e-mail te beantwoorden.
Eventuele afmeldingen of wijzigingen in het pakket voor week 7 (15 t/m 21 februari) worden door Kell verwerkt, maar dus later per e-mail bevestigd.
Omdat het ook de nieuwe betalingsperiode is, wordt een eventuele afmelding wel opgepakt, dus geen pakket, maar de administratieve afhandeling (terugstoring betaling) kan pas de week erop. Hopelijk is hiervoor begrip.

Verder gaat alles dus door, en de winkel is ook normaal open!

Nieuw afhaalpunt Oijen

Vanaf deze week is er ook een afhaalpunt in Oijen.
Dat is de Oude Tuin, Oijense Benedendijk 42. Telefoon: 0412 - 492342. Het ligt vlak bij Lith en bij de veerpont.We zijn hier blij mee, want na de start van het afhaalpunt in Megen (Onder Andere), wat heel goed loopt,  zijn we nu met een tweede afhaalpunt in Oijen, goed vertegenwoordigd in de hoek Oss-Lith-Ravenstein.

Stoppen afhaalpunt Hekkeslag Uden

Helaas stopt het afhaalpunt Hekkeslag na vele jaren. Bedankt hiervoor! We hebben geen nieuw afhaalpunt nog, maar gelukkig gaat bijna iedereen door en verhuist naar de overgebleven twee afhaalpunten.
Als iemand nog een adres/belangstellende weet, die eventueel als afhaalpunt zou willen fungeren? Laat het even weten!

Nieuwe betalingsperiode

De nieuwe betalingsperiode loopt van week 7 2010 t/m week 14 2010 (15 februari 2010 t/m 11 april 2010). Wij verzoeken je de acceptgiro binnen twee weken te betalen. Als je via telebankieren o.i.d. overmaakt, krijgt je een e-mail. Ook deze gaarne binnen twee weken betalen. Voor degenen die via automatisch incasso betalen: het bedrag wordt rond dinsdag 16 februari van de betaalrekening afgeschreven.

Let op: wijzigingen in betaling worden dus pas na 18 februari uitgevoerd.

 


Links naar lekkere recepten: Recepten pagina

BTW nr. NL1504.38.084.B.02  

Contact | Disclaimer | Stuur doorSitemap | Privacy AVG

Website by: Sander Sanders