Biologische Tuinderij De Twee Linden
Biologische Tuinderij De Twee Linden

Meest actuele nieuwsbrief: Nieuwsbrief 90, wo 4 maart 2015

Ekoplaza Webwinkel afhaalpuntSKAL EKO

EU Organic

 

ma 16 november 2009

Nieuwsbrief 63 voor alle groente-abonnees

Rondje bedrijf

De winter valt helaas al weer in. De eerste nachtvorsten zijn al weer geweest. Gelukkig hebben we beperkte schade gehad omdat het meeste al geoogst was. De courgettes en wat sla zijn hierbij de uitzondering. We gaan nu de rustige tijd in (onkruid wieden en planten worden nu minder).
We zijn al bezig met allerlei klussen, nieuwe betonvloer gestort in de werkschuur, schappen gemaakt, en dergelijke. Ook is het een tijd van tot rust komen na een druk seizoen. Hoewel de leverdagen, nu woensdag, donderdag en vrijdag, drukker zijn als ooit (zie Megen).
Zoals jullie misschien wel gemerkt hebben, zijn de routes aangepast. Hopelijk heeft dat niet te veel ongemak opgeleverd.
Terugkijkend op het seizoen is het goed geweest, groeizaam, soms een beetje droog, maar dat is met beregenen op te lossen. We hebben mooie groentes gehad. Nu staat er nog onder andere volop boerenkool, prei, veldsla, winterpostelein en ook halen we nu meer groentes van collega's en/of groothandel om het pakket zo gevarieerd mogelijk te houden.  
Kell is al weer bijna terug. Hij is 3,5 week weg geweest en is vervangen door onze stagiaire Moniek, die dit een mooie geldeenheid vindt om ervaring op te doen, want ze start volgend jaar haar eigen bedrijf in Grubbevorst (omgeving Venlo). Dus als jullie mensen weten??? 

Vakantie

We mogen zelf ook weer even weg. Week 49 zijn we niet aanwezig. Eventuele vakantiemeldingen of wijzingen in het pakket uiterlijk week 48 doorgeven (23 t/m 29 november). Dan kunnen wij dit nog in de administratie verwerken.  

Megen gestart

Megen is met groot succes gestart. Er zijn meer als 50 groentepakketten en 30 fruitpakketten op dat afhaalpunt. Wat erg veel is voor een nieuw afhaalpunt. Met dank aan de inspanningen van Richard, de eigenaar van "Onder Andere". 

Op te richten afhaalpunt Alverna

Voor abonnees in Alverna en Wijchen is er een afhaalpunt in Alverna, bij de Spar. We gaan leveren zodra er voldoende aanmeldingen zijn.

Abonnees de Twee Linden

Ondanks de recessie zijn we het aflopen anderhalf jaar sterk gegroeid. Van 460 groentepakketten naar ruim 600 pakketten. Fruitpakketten van 180 naar ruim 230. Het lijkt wel of mensen zich gaan bezinnen en kiezen voor zaken die echt belangrijk zijn, zoals gezonde voeding en een goed milieu. We zijn ook erg blij dat veel mensen onze pakketten weten te waarderen.

Nieuwe betalingsperiode

De nieuwe betalingsperiode loopt van week 44 2009 t/m week 51 2009 (26 oktober t/m 20 december). Wij verzoeken u de acceptgiro binnen twee weken te betalen. Als u via telebankieren o.i.d. overmaakt, vermeldt u dan s.v.p. het betalingskenmerk dat op uw acceptgiro staat (let op: nieuwe betalingsmogelijkheid: per e-mail).

Voor degenen die via automatisch incasso betalen: het bedrag wordt rond 27 oktober van uw rekening afgeschreven.

 


Links naar lekkere recepten: Recepten pagina

BTW nr. NL1504.38.084.B.02  

Contact | Disclaimer | Stuur doorSitemap | Privacy AVG

Website by: Sander Sanders