Biologische Tuinderij De Twee Linden
Biologische Tuinderij De Twee Linden

Meest actuele nieuwsbrief: Nieuwsbrief 90, wo 4 maart 2015

Ekoplaza Webwinkel afhaalpuntSkal 6268

EU Organic

 

do 27 augustus 2009

Nieuwsbrief 62 voor alle groente-abonnees

Rondje bedrijf
De zomervakantie loopt op zijn eind. Het is goed gegaan met het afmelden van de vakanties en het verwerken ervan. Er zijn weinig problemen geweest. We zijn zelf een week op vakantie geweest, in Bretagne. Een kleine camping aan zee. Lekker uitgewaard en veel vis gegeten, helaas, zoals altijd in het buitenland, weinig groenten. Het groeizame weer van het voorjaar heeft zich voortgezet. Wel hebben we regelmatig moeten beregenen. We zijn aardig bij, ook met dank aan de stagiaire. Deze gaat Kell nog wel vervangen als hij naar India gaat voor ruim drie weken eind september. De komen weken komen er weer onder andere broccoli, bloemkool en, zolang het nog kan, sperziebonen in het pakket.

Kisten
Wilt u er aan denken om de kisten terug te brengen, en dan vooral die van de vierpersoons pakketten (de vierkante zwarte).  

Start afhaalpunt Megen
Na de zomervakantie meer nieuws. Maar de bedoeling is dat in de Molenstraat, in de winkel "Onder Andere" bij voldoende belangstelling, met een afhaalpunt gestart wordt. Als u mensen weet die geïnteresseerd zijn?  

Open dag Higcare 3000 - Neerloon
Zaterdag 5 september zijn we aanwezig op de open dag van Highcare, praktijk voor natuurgeneeskunde. Zie voor informatie de website: http://www.highcare.nl/calendar/80/2-Open-dag. Deze begint om 10 uur. De locatie is Loonsestraat 17, Neerloon.  

Streekfair Maashorst - Uden
Ook zijn we dit jaar weer present bij de Streekfair met een stand. Het is een leuke dag voor het hele gezin met veel activiteiten, zoals schapendrijven, trekpaarden enz. Zie voor meer informatie http://www.demaashorst.nl/streekfair/home/startpagina/startpagina.html.De locatie is Bosdreef 5, Uden. 

Herinnering met acceptgiro's
Zoals u snapt kost het ons tijd en geld om acceptgiro's te printen en te versturen. De controle van betalen is niet automatisch en kost dus ook weer tijd. Helaas zullen we toch weer wat herinneringen moeten gaan versturen. Hiervoor gaan we de volgende betalingsperiode kosten in rekening brengen à € 2,00. 

Overstappen naar auto-incasso
Misschien wilt u toch overwegen om over te stappen naar betaling via auto-incasso? U doet ons er een groot plezier mee en bespaart ons heel veel werk! Weet u dat u altijd het recht heeft het bedrag terug te laten storen als het niet eens bent met de afschrijving.

Nieuwe betalingsperiode

De nieuwe betalingsperiode loopt van week 36 2009 t/m week 43 2009 (31 augustus t/m 25 oktober). Wij verzoeken u de acceptgiro binnen twee weken te betalen. Als u via telebankieren o.i.d. overmaakt, vermeldt u dan s.v.p. het betalingskenmerk dat op uw acceptgiro staat.
Voor degenen die via automatisch incasso betalen: het bedrag wordt rond 1 september van uw rekening afgeschreven. 
 

Met vriendelijke groet, Meino Koning en Kell Eradus 


Links naar lekkere recepten: Recepten pagina

BTW nr. NL1504.38.084.B.02  

Contact | Disclaimer | Stuur doorSitemap | Privacy AVG

Website by: Sander Sanders