Biologische Tuinderij De Twee Linden
Biologische Tuinderij De Twee Linden

Meest actuele nieuwsbrief: Nieuwsbrief 90, wo 4 maart 2015

Ekoplaza Webwinkel afhaalpuntSKAL EKO

EU Organic

 

wo 1 juli 2009

Nieuwsbrief 61 voor alle groente-abonnees

2 juni 2009

Nieuwsbrief voor alle groenteabonnees

 

Rondje bedrijf

Zoals jullie al gemerkt hebben, is dit een seizoen vol overvloed. Mooie producten, zware producten (soms te zwaar) en paste het niet in de kistjes. Daardoor zijn onder andere de andijvie en Chinese in plaats van een maaltijd goed voor bijna twee maaltijden. De prijs van het pakket is gebaseerd op 6 of 7 verschillende groenten, waarmee je 4 tot 5 maaltijden kunt bereiden. De grote hoeveelheid is dus een extraatje. U betaalt er dus niet voor! Jammer dat u misschien overhoudt, misschien kunt u andere mensen er blij mee maken. Volgend jaar gaan we minder Chinese kool/spitskool in het voorjaar telen en wat meer bloemkool/broccoli. Zo stellen we gaandeweg de samenstelling van het pakket wat bij. Vanaf nu, in de zomerperiode, bestaat het pakket voornamelijk uit makkelijk klaar te maken groentes, zoals boontjes, sla, snijbiet, courgette, paksoi, bospeen, komkommer, tomaat, venkel en dergelijke.  Wel komen er nog met enige regelmaat bloemkool en broccoli in.  

Prijs nieuwe aardappels
We hebben weer nieuwe aardappels. De prijs hiervan is voor de komende 8 weken € 1,20 per kilo. 

Afmelden Zomervakantie!
Dat kan dit jaar het liefst per e-mail of via de website (kop "afmelden vakantie" links onderin). Als dit geen optie voor u is, dan graag schriftelijk. Liever niet via de telefoon. LET OP: Dit jaar zijn we zelf een week met vakantie. Kell neemt het over, maar kan niet alles overnemen. De vraag is dus of wijzigen en vakanties voor 25 juli door te geven. Week 31 dus zo minimaal mogelijk, er is dan ook géén inhoud van het pakket per mail. Vanaf 3 augustus zijn we er zelf weer. We zien dat steeds meer mensen zich voor langere tijd afmelden in de zomervakantie. Soms wel 8 weken of langer. Indien u met vakantie bent in die periode, is dat begrijpelijk.  Maar anders is dat voor ons als tuinders heel erg jammer. Juist in deze periode hebben we volop groentes die we dan niet kwijt kunnen.  

Herinnering met acceptgiro's
Zoals u snapt kost het ons tijd en geld om acceptgiros te printen en te versturen. De controle van betalen is niet automatisch en kost dus ook weer tijd. Helaas zullen we toch weer wat herinneringen moeten gaan versturen. Hiervoor gaan we de volgende betalingsperiode kosten in rekening brengen à € 2,00.

Nieuwe betalingsperiode

De nieuwe betalingsperiode loopt van week 28 2009 t/m week 35 2009 (6 juli t/m 30 augustus). Wij verzoeken u de acceptgiro binnen twee weken te betalen. Als u via telebankieren o.i.d. overmaakt, vermeldt u dan s.v.p. het betalingskenmerk dat op uw acceptgiro staat.
Voor degenen die via automatisch incasso betalen: het bedrag wordt rond 7 juli van uw rekening afgeschreven. 
  

Met vriendelijke groet,

Meino Koning en Kell Eradus 

E-mail:   info@2linden.nl                telefoon: 0486-476048           website: www.2linden.nl  

 


Links naar lekkere recepten: Recepten pagina

BTW nr. NL1504.38.084.B.02  

Contact | Disclaimer | Stuur doorSitemap | Privacy AVG

Website by: Sander Sanders