Biologische Tuinderij De Twee Linden
Biologische Tuinderij De Twee Linden

Meest actuele nieuwsbrief: Nieuwsbrief 90, wo 4 maart 2015

Ekoplaza Webwinkel afhaalpuntSKAL EKO

EU Organic

 

di 10 maart 2009

Nieuwsbrief 59 voor alle groente-abonnees

12 maart 2009

Nieuwsbrief voor alle groenteabonnees

 

Rondje bedrijf

Tussen de buien door is het gelukt om het land te bemesten en dit keer niet te ploegen, maar te spitten. Deze bewerking heeft als voordeel dat die de grond minder belast en de grond in een bewerking zaaiklaar legt. Nu maar even kijken hoe dat in het teeltseizoen uitpakt. Deze weken komen de planten voor buiten. De peulen en tuinbonen staan in voorkweekbakken klaar om binnenkort geplant te worden. Je zou het niet zeggen, maar het voorjaar komt er echt aan. Nog even geduld, voordat de eerste producten uit de kassen komen, de raapsteel staat al lekker boven. Alle kassen zijn nu vol geplant en/of gezaaid en met een zonnetje komt de groei er goed in. Nu het zonnetje nog. StagiaireWe hebben dit jaar een stagiaire, Moniek van Hirtum. Die doet de biologisch-dynamische landbouwopleiding in België en moet gedurende die periode stage lopen en dat doet ze twee dagen in de week bij ons. Hartstikke fijn en uitaard welkom! 

Nieuwe afhaalpunten
Vanaf volgende week vrijdag 20 maart starten we een afhaalpunt in Beers, bij onze aardappel- en kolenleverancier Hem Cuppen.
Ook zijn we bezig met afhaalpunten in Wijchen/Alverna en Megen. We hebben daar nog te weinig mensen voor, dus als u iemand weet? 
 

Maillijst abonnees
We hebben al van veel mensen een e-mailadres. Graag willen we ze allemaal. Ook om onze nieuwsbrief ooit per e-mail te kunnen versturen. Dat is beter voor het milieu en makkelijker voor allemaal. Ook kunnen we dan aankondigingen (zoals gewijzigde levertijden en dergelijke) per e-mail versturen. Veel mensen missen nu de informatie op de afhaalpunten.
Wilt u ook graag de wekelijkse inhoud van het pakket, kunt zich hiervoor apart aanmelden, uiteraard via de e-mail.

Kisten

EEN OPROEP: om zorgvuldig om te gaan met het inleveren van de kisten. Die kunt u meenemen maar er zit statiegeld op, dus wissel ze elke week om! We raken er elk jaar te veel kwijt.

Nieuwe betaling

De nieuwe betalingsperiode loopt van week 12 2009 t/m week 19 2009 (16 maart t/m 10 mei). Wij verzoeken u de acceptgiro binnen twee weken te betalen. Als u via telebankieren o.i.d. overmaakt, vermeldt u dan s.v.p. het betalingskenmerk dat op uw acceptgiro staat.
Voor degenen die via automatisch incasso betalen: het bedrag wordt rond 17 maart van uw rekening afgeschreven.

Verwerken wijzigingen en vakanties

Doorgeven van vakanties en wijzigingen van abonnement en bestellingen van aardappels uiterlijk op de zondag voor die week (een week loopt van maandag tot en met zondag). De planningen van die week worden dan gemaakt.
Het liefst per e-mail (via deze website) uw wijzingen dus uiterlijk zondag doorgeven.
 Eerdere nieuwsbrieven zijn op de website te vinden! Met vriendelijke groet, Meino Koning en Kell Eradus  E-mail:   info@2linden.nl                telefoon: 0486-476048           website: www.2linden.nl

 


Links naar lekkere recepten: Recepten pagina

BTW nr. NL1504.38.084.B.02  

Contact | Disclaimer | Stuur doorSitemap | Privacy AVG

Website by: Sander Sanders