Biologische Tuinderij De Twee Linden
Biologische Tuinderij De Twee Linden

Meest actuele nieuwsbrief: Nieuwsbrief 90, wo 4 maart 2015

Ekoplaza Webwinkel afhaalpuntSKAL EKO

EU Organic

 

do 15 januari 2009

Nieuwsbrief 58 voor alle groente-abonnees

Rondje bedrijf

We zitten volop in de winterperiode. Heerlijk geschaatst.
Het is rustig op het land. Een aantal groentes (veldsla, postelein, boerenkool, prei en dergelijk) die we nog hebben zijn bevroren. We hopen dat ze deze strenge winterperiode goed doorgekomen zijn. Dan kunnen we ze weer oogsten als de vorst voorbij is.De planten voor het nieuwe seizoen zijn al weer besteld bij Jongerius, onze vaste biologische plantenkweker. Ook de zaden zijn weer besteld. Want het nieuwe groeiseizoen begint altijd eerder dan je er erg in hebt. De eerste kasplanten komen al weer over 5 weken (half februari). Dan is het weer gedaan met de rust. Hoewel die betrekkelijk is. De leverdagen van de pakketten zijn natuurlijk altijd druk, en zeker afgelopen Kerst. 

Mail
Wij vinden het heel erg fijn dat de meeste mensen de weg naar de website en de mail hebben gevonden. We snappen dat een aantal, dat geen mail hebben, ons gewoon bellen. Je krijgt dan alleen vaak de voicemail. Bij de ontvangt van een e-mail wordt er altijd een antwoord/bevestiging verstuurd (als er ten minste een e-mailadres is ingevuld). Is dit niet gebeurd, dan is uw mail niet ontvangen. 

Maillijst abonnees
We hebben al van veel mensen een e-mailadres. Graag willen we ze allemaal. Ook om onze nieuwsbrief ooit per e-mail te kunnen versturen. Dat is beter voor het milieu en makkelijker voor allemaal. Ook kunnen we dan aankondigingen (zoals gewijzigde levertijden en dergelijke) per e-mail versturen. Veel mensen missen nu de informatie op de afhaalpunten.

Kisten

EEN OPROEP: om zorgvuldig om te gaan met het inleveren van de kisten. Die kunt u meenemen maar er zit statiegeld op, dus wissel ze elke week om! We raken er elk jaar te veel kwijt.

Nieuwe betaling

De nieuwe betalingsperiode loopt van week 04 2009 t/m week 11 2009 (19 januari t/m 15 maart). Wij verzoeken u de acceptgiro binnen twee weken te betalen. Als u via telebankieren o.i.d. overmaakt, vermeldt u dan s.v.p. het betalingskenmerk dat op uw acceptgiro staat.
Voor degenen die via automatisch incasso betalen: het bedrag wordt rond 19 januari van uw rekening afgeschreven.

Verwerken wijzigingen en vakanties

Doorgeven van vakanties en wijzigingen van abonnement en bestellingen van aardappels uiterlijk op de zondag voor die week (een week loopt van maandag tot en met zondag). De planningen van die week worden dan gemaakt.
Het liefst per e-mail (via deze website) uw wijzingen dus uiterlijk zondag doorgeven.

Links naar lekkere recepten: Recepten pagina

BTW nr. NL1504.38.084.B.02  

Contact | Disclaimer | Stuur doorSitemap | Privacy AVG

Website by: Sander Sanders