Biologische Tuinderij De Twee Linden
Biologische Tuinderij De Twee Linden

Links

Sites biologische land- en tuinbouw en aanverwanten:

Ekoplaza Webwinkel afhaalpuntSkal 6268

EU Organic

 
Vind ons leuk op Facebook Bezoek onze Facebook pagina voor nieuws, foto's, recepten en meer.
Lekkerder bij de boer  Je vindt ons ook op Lekkerder bij de Boer
Een maaltijdbox kan je leven een stuk prettiger maken. Een box vol met heerlijke verse ingrediënten en meegeleverde recepten waarmee je binnen 30 minuten een heerlijk gerecht op tafel kunt zetten. Koken wordt op deze manier weer leuk. Je bespaart tijd omdat je niet meer naar de supermarkt hoeft te rijden en zelf niet meer in de kookboeken hoeft te duiken. Maar er zijn zoveel verschillende maaltijdboxen. Welke past nu bij jou? Op deze website kun je gemakkelijk alle boxen vergelijken en direct met korting bestellen.

Hallo, ik ben Mattijs Vonk, communicatieadviseur, vormgever en sollicitatieadviseur uit Beers. Als ontwerper heb ik een aantal communicatiemiddelen mogen maken voor De Twee Linden, waar ik zelf een zeer tevreden klant ben. Zo heb ik de nieuwsbrief ontworpen, de poster van de laatste open dag (2017) en de flyer voor abonnementen. Erg leuk om te doen!

Ik kan in principe alles ontwerpen: van flyers tot logo’s, van websites tot infographics en van advertenties tot visitekaartjes. Ook ben ik inzetbaar als communicatieadviseur en help ik mensen in hun jacht op een nieuwe baan door advies te geven en een opvallend cv te ontwerpen. Zie voor meer informatie mijn website: www.mattijsvonk.nl

JK Sport

Mijn naam is Jaap Kleinstapel en eigenaar van JK sport te Lent bij Nijmegen. Het is mijn missie om samen met jou te werken aan die ene droom. De droom die jou optimaal gezond laat voelen werkelijkheid te maken. Dat doe ik door coaching aan de hand van een Hormoonfactor leefstijl en deze richt zich naast training ook op voeding, mentaliteit en stressmanagement. De samenwerking met Biologische Tuinderij De Twee Linden past daar perfect bij. Zij leveren de groenten- en fruitpakketten voor het JK sport Hormoonbalans programma. Samen werken we aan een gezonde en fitte leefstijl. Een leven waarin een gezonde leefstijl en genieten hand in hand gaan. Door maatwerk te leveren streven we naar een optimale gezondheid om zo jouw hormonen weer in balans te brengen.

Meer informatie over het programma of andere vragen neem contact op met JK sport.

Ekoplaza biologische supermarkt Ekoplaza is een biologische supermarktketen met oa. een vestiging in Oss waar u terecht kunt voor biologische voeding, natuurlijke cosmetica en diverse dieet producten.
Ekoplaza biologische supermarkt Gemak dient de mens! We zijn ook EWA punt, ofwel u kunt uw biologische boodschappen (droogwaren, zuivel, vlees en dergelijke) on line bestellen bij de Ekoplaza >> en bij ons afhalen. De prijs is gelijk aan de prijs in de natuurwinkels. U betaalt dus niets extra! De boodschappen kunt u dan op woensdag, vrijdag of zaterdag dan ophalen, als u toch al hier bent. Ze worden bij ons in de koeling bewaard.
Boerderij Kraanvogel Biologisch Dynamische tuinbouw, akkerbouw, veeteelt, groentepakketten en zorg Boerderij Kraanvogel Biologisch Dynamische tuinbouw, akkerbouw, veeteelt, groentepakketten en zorg.
Platform Toerisme Landerd Platform Toerisme Landerd actuele toeristische informatie over de gemeente Landerd (Schaijk, Reek, Zeeland, 't Oventje)
Experience Box Experience Box, hier kunt u ervaringen bekijken van collega-ondernemers, die hebben deelgenomen aan diverse innovatieprojecten in de agri en food. De site is opgezet door het Ministerie van LNV en de Wageningen UR.
De Uitstapjesspecialist De uitstapjesspecialist: voor al uw uitjes op maat.
Riny van Esch Slagerij-poelier Riny van Esch, de ambachtelijke scharrelvlees specialist in Heesch.
Biologisch eigenlijk heel logisch Biologisch: eigenlijk heel logisch. Website van de overheidscampagne.
gentech Gentech: Dè Nederlandstalige website voor informatie over genetische manipulatie van landbouwgewassen en voedsel en de gevolgen voor mens, milieu, dieren, ontwikkelingslanden en consumenten wereldwijd.
Biofood Biofood online Magazine: actuele (achtergrond-)informatie over de biologische branche in Nederland en België, uitgebreide marketing informatie, productfiles en nieuwe producten.
Van het land Van het land: Groente zó van de tuin in je tas, boerenkaas direct van de boerderij op je brood, zelfgeplukt hoogstam- en kleinfruit op tafel. Maar ook meel van de molen voor je eigen brood, (eko)vlees van eigen vee, uitstekende Nederlandse wijn: we willen het allemaal vers ‘vanhetland’. In deze praktische gids staan bijna 1000 adresjes waar je al dat heerlijks vindt.
Zaadgoed

Zaadgoed zet zich in voor biologisch zaaizaad voor boer en consument. Informatieve en interessante site. U kunt ook donateur worden!

Zie ook OrganicXseeds voor info over biologisch zaad- en plantgoed en Biogene (FIBL) voor biologische zaadveredeling.

Vruchtbare Aarde

Vruchtbare Aarde: Tijdschrift over met name biologisch-dynamische landbouw maar ook: muziek, films, filosofie, bodemkunde, tuinarchitectuur, poëzie, moleculaire biologie, schilderkunst, compostering of voedingskwaliteit.
Biologisch in het schap Biologisch in het schap: Info over biologische artikelen in het schap van de supermarkt.
NVVM NVVM: Nederlandse verening voor macrobiotiek: "Voedsel is de beste medicijn".
Vegatopia Vegatopia: Recepten, restaurants, nieuws etc.
Velt Velt: de Vereniging voor Ecologische Leef- en Teeltwijze (oa recepten). België.
Eco Markt Ecomarkt:Van de Stichting MilieuWijzer. De pagina van de Biologisch Dynamische Vereniging.
Demeter Demeter: Het keurmerk van de biologisch dynamische vereniging.
Agro Eco Agro Eco: Louis Bolk instituut, Geeft advies in de ontwikkeling van de gehele productieketen van biologische producten. Wereldwijd werkt Agro Eco samen met producenten, verwerkers, handel, overheden en ontwikkelingsorganisaties in meer dan 35 landen.
Platform Biologica Biologica: Werkt aan consumentenvoorlichting, afzetbevordering en versterking van de onderlinge samenhang in de biologische sector.
SKAL EKO SKAL: Controleert en certificeert biologische productie in de gehele keten en is eigenaar van het EKO -keurmerk
Antrovista Antrovista: Gids voor antroposofisch Nederland. Adressen, websites, galerie, artikelen, archief.
Warmonderhof
Groenhorst college

Warmonderhof: opleiding en training in biologisch-dynamische land- en tuinbouw.
Startkabel Biologisch.startkabel.nl: Een links-pagina m.b.t. biologische landbouw. Wij staan er ook bij: onder de categorie "Groenteabonnementen".
Platteland startpagina platteland.startpagina.nl: veel links
Biologische teelt startpagina

biologische.startpagina.nl: veel links

Natuurvoeding startpagina natuurvoedings.pagina.nl: veel links
BioKennis Biokennis.nl Op deze site vindt u alle kennis uit het biologisch landbouw- en ketenonderzoek van Wageningen UR en het Louis Bolk Instituut.
Freriks Freriks Energetisch-Management & Wichelroede
Lucia vd Bogert Lucia van den Bogert natuurgeneeskunde
Weet u nog sites die het vermelden waard zijn? Zijn er links die niet meer werken? Laat het ons even weten, door hier te klikken en even te mailen. Bedankt voor uw moeite!
BTW nr. NL1504.38.084.B.02  

Contact | Disclaimer | Stuur doorSitemap | Privacy AVG

Website by: Sander Sanders