Biologische Tuinderij De Twee Linden
Biologische Tuinderij De Twee Linden

Ons bedrijf

De Twee Linden in Reek

Ekoplaza Webwinkel afhaalpuntSkal 6268

EU Organic

 

De Twee Linden ReekEKO certificaatEU Organic farmingWij hebben een kleinschalig en gevarieerd tuinbouwbedrijf van een kleine 2 hectare. Sinds 1992 verbouwen wij hier met veel zorg en aandacht biologische groenten in de volle grond en in zo'n 1000m2 tunnelkassen. Door het jaar heen telen wij zo'n 40 verschillende soorten groenten zonder gebruik te maken van chemisch synthetische bestrijdingsmiddelen. De grond wordt bemest met natuurlijke mest en compost.

Samenwerken met de natuur vinden wij heel belangrijk. Natuur neemt dan ook een grote plaats in op ons bedrijf. Zo vindt u bij ons paddenpoelen, bloemen, hagen, kruiden, bijen, ruigtes... Het landschap wordt herdoor rijker en aantrekkelijker voor iedereen. Insecten en andere dieren vinden hun plaats bij de groenten als natuurlijke bestrijders van ziekten en plagen. De variatie op ons bedrijf trekt bijzondere en zelfs zeldzame soorten aan en is een lust voor het oog.

De groenten krijgen bij ons de tijd om te groeien en dat proeft u! Bovendien wordt alles door ons vers van het land direct geleverd. Biologisch is dus behalve gezond, ook nog heel lekker en van goede kwaliteit.

Foto's van ons bedrijf.

BTW nr. NL1504.38.084.B.02  

Contact | Disclaimer | Stuur doorSitemap | Privacy AVG

Website by: Sander Sanders