Biologische Tuinderij De Twee Linden
Biologische Tuinderij De Twee Linden

Abonnement

Hoe werkt een abonnement op een groentepakket?

Ekoplaza Webwinkel afhaalpuntSkal 6268

EU Organic

 

Groenten pakket De twee Linden ReekEen biologisch groente-abonnement op een wekelijks kistje verse seizoensgebonden groenten: hoe lekker is dat! Wij stellen het groentepakket voor u samen. De inhoud is zodanig dat u telkens een variatie aan groenten voor een vaste prijs geleverd krijgt. De winterpakketten zijn natuurlijk met wat meer kolen, wortel, bewaargroentes aangevuld voor de variatie met bijvoorbeeld bloemkool, broccoli uit Zuid Europa en champignon, kiemen, witlof uit de buurt. In de voorjaar/zomer zitten er meer bladgewassen in zoals paksoi, raapsteel, sla, snijbiet, andijvie. Maar natuurlijk ook bonen, peulen, maïs, bloemkool, broccoli en kasproducten zoals komkommer en tomaat.
Dat houdt in: 6 à 7 verschillende soorten groenten per week, voldoende voor 4 à 5 maaltijden. U kunt al vanaf € 10.50 per week genieten van ons groentepakket.

Hoe werkt een abonnement op een fruitpakket?

De basis van het biologisch fruitpakket is handfruit. Onder andere appel en peer van Harry van den Elzen uit Zeeland. Veelal aangevuld met sinaasappel, mandarijn, kiwi, banaan. Deze komen van de biologische groothandel Udea. Ter afwisseling, afhankelijk van het seizoen, zit er regelmatig druif, meloen, perzik, nectarine of pruim in. Aardbeien en dergelijke kunnen er niet in vanwege de kwetsbaarheid en ook prijs.
Er is een keuze uit 2 tassen. U kunt al vanaf  € 7.75 per week genieten van een fruittas.

Hoe werkt een aardappelpakket?

De biologische aardappelen zijn los te bestellen, per halve kilo. De prijs varieert per seizoen tussen 1,25 en 1,50 per kg. Het is in de winter de Agria en het voorjaar meestal de Frieslander.

De samenstelling van het groentepakket zal telkens een week van te voren bekend zijn op deze website en op uw afhaaladres en eventueel per mail toegestuurd. Eén keer per week, op een vastgestelde dag, brengen wij de groenten naar een vast afhaalpunt bij u in de buurt. Dit kan de koele schuur of achtertuin van uw buurman zijn of bij een winkel. In ieder geval: voor u gemakkelijk te bereiken.

De Twee Linden levert momenteel biologische groentepakketten in Beers, Boxmeer, Cuijk, Grave, Heesch, Langenboom, Linden, Malden, Megen, Mill, Neerlangel, Nijmegen, Oss, Overasselt, Reek, Uden, Wijchen, Zeeland.

Klik hier voor precieze lokatie van de afhaaldepots

Voordelen

De voordelen nog eens op een rijtje:

 • elke week lekkere gevarieerde seizoensgroente voor een vaste prijs.
 • altijd vers: de groenten die 's ochtends geoogst zijn, neemt u diezelfde dag nog mee naar huis.
 • gemakkelijk: iedere week bij u in de buurt bezorgd.
 • kwaliteit: gegarandeerd onbespoten groenten, zonder kunstmest of chemische bestrijdingsmiddelen geteeld; ouderwets lekker!
 • niet duur door de directe schakel van producent naar consument. U betaalt een reële prijs waarvoor wij in staat zijn kwaliteit te leveren.
 • natuurbehoud: in uw omgeving blijft een stukje landbouwgrond in gezond beheer.

Abonneren

Hoe wordt u abonnee?

Als u belangstelling heeft voor een groente-, fruit- en aardappel abonnement kunt u zich bij ons opgeven. Dat kan via deze website, of per email:

Prijzen per week:

€ 10.50 1-persoons groente/fruit combi
€ 10.50 2-persoons groente
€ 14.75 3 à 4-persoonspakket groente
€ 7.75 fruittas klein
€ 9.25 fruittas groot
€ 1.60/kg aardappels
 • Het abonnement kan op ieder door u gewenst moment ingaan. Bij aanmelding op maandag krijgt u nog in dezelfde week een pakket. U betaalt per betalingsperiode vooruit d.m.v. automatische incasso (u doet ons hier een groot plezier mee) of met telebankieren (u krijgt een e-mail met het bedrag). Een betalingsperiode is altijd 8 weken. Deze periodes staan vast en zijn dus voor iedereen gelijk. De actuele periode staat op de homepage. Afhankelijk van wanneer u begint, stapt u een bepaalde week in de periode in. Dan worden er ook geen administratie kosten in rekening gebracht. Zit er een de periode een niet verrekende vakantie, zal het aantal weken van die vakantie, nog doorlopen na de periode: er zal dus geen geld worden teruggestort, maar wordt het pakket een week/weken nog door geleverd. Als u wilt stoppen in de periode brengen we hier € 5,00 administratie kosten voor in rekening.
 • Opzeggen kan op elk moment, graag via e-mail, eventueel met reden en bij voorkeur aan het eind van een betalingsperiode, dit is voor ons het minste werk.
 • Vakantie-afmelding: het is mogelijk uw abonnement één of meerdere weken te onderbreken. Als u dit via deze site tijdig bij ons meldt, uiterlijk de zondag voor de leveringdatum, wordt dit telkens met de eerstvolgende betaling verrekend.
 • Elke week is de inhoud van het pakket (onder voorbehoud) uiterlijk woendag op deze site te vinden: inhoud groentepakket. Ook kunt u zich aanmelden voor het sturen van de inhoud van het pakket per e-mail.
 • Ook ontvangt u om de 8 weken een nieuwsbrief per e-mail waarin u op de hoogte gehouden wordt van de ontwikkelingen op het bedrijf en waarin bijvoorbeeld onze open dagen aangekondigd staan.
 • Iedere nieuwe abonnee ontvangt een receptenboekje per e-mail met recepten voor de bereiding van de wat minder bekende groenten.

Aanmelden voor groente en/of fruit abonnement >>

Afmelden vakantie >>

Afmelden abonnement >>

E-mail:

BTW nr. NL1504.38.084.B.02  

Contact | Disclaimer | Stuur doorSitemap | Privacy AVG

Website by: Sander Sanders